Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

amanın ne burnun konyaya kadar gelıyor....amma yalancısın...lülülülülülükaydirigubbakcemile3

ben tel acmıstım rıchard yemekteyım demıştı sızdemıydı hay allah...Şeniz

evet bizdeydi hatta şey dedi bu aralar bir kız bana musallat oluyor ikide bir arıyor adıda duygumuymuş neymiş bıktım ondan hep ttelimi kapalı tutuyorum

size özel numaramı vereyim haftaya bana gelmeden haber verirsiniz dedidelikafadulden

tac benım kızlar altından hemde
bozıyım dıyorum bu ara altın cok yuksek paraya ıhtıyacım yokta sadece ole sey dıye yanı seyyy

ay zaten gıcığın teki ya, ıııyyy nası başediceksin... ayrıca benden duymuş olma ama ik....sız[/QUOTE]

sana karsı oyle sanırım sen oyle san...........anladın sen...oniiiiiiiiii:lepi::jeyyar::nazar:

ben ben eeee beennn aya il ayak basan benim ilk uçak pilotuda benimmmm ilk baloncuda benim amma uçtum yaff haaa bu arada hiç sallamayın pinokyoda benimmm vallaaa:eek:
ulen pinokyo beni tanımadın mı ben seni yapan gepetto babanım şakkıdı
ne sürtüyon netlerde get dersine çalış :mymeka: ..şu burnunu da az törpüle çok uzamış gene kerataaa naniknanik

kızlarrrrrrsenağlamaleonardo di caprio dan hamileyim sanırım cok içtğim bir gece ansızın gelmişş yamacımaaakaydirigubbakcemile3

X