Haftalık ve günlük cilt bakım rutinimi böyle yapmak istiyorum eklemek veya tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
591
Karma bir cilde sahibim. Çenemde ve yanağımda siyah noktalar oldukça fazla bende haftada bir ve her gün olmak üzere bakım yapacAğım düzenli olarak belki geçer hafifler. Haftada bir gün yüzüme buhar yapıp siyah nokta temizleme cihazı ile temizleyeceğim ardından açılan gözenekleri sıkılaştırmak için kil maskesi yapacağım (ama hangi marka iyi bilmiyorum) maskeden sonra yüzümü C vitamini serum ile nemlendireceğim. Her gün sabah yüz temizleme jeli ve resimdeki pembe cihazla yüzümü yıkayıp yine C vitamini ile nemlendirme yapacağım bir de leke kremleri var onları kullanacağım. Haftalık ve günlük olan bu rutin nasıl sizce ? Eklemek istediğiniz birşey var mı ve kil maskesi olarak hangi marka daha iyi ?

Eklentiler

• 1C2D7EE6-953D-440F-B686-2AF05578D83D.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 41
  • DA012A96-1B97-4619-9BAA-F03F9D8D986F.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 44
Siyah nokta aletine ihtiyaciniz yok bence. Temizleme ve maske geciriyor zaten.

Suan cilt bakiminiz nasil bilmiyorum ama birden bu kadar sik bakim yapmak cildinizi yorabilir.

Herkesin cildi farkli oldugu icin deneyimlerinize göre hareket edin. Leke kremleri yazmissiniz günlük cok asiri farkli farkli krem kullanmayin bence yinede siz bilirsiniz :)

Bende bu temizleme fırçalarından aldım, peeling, kil hepsini her hafta yaparım aşırı sevdiğim bişeydir yüzümle böyle saatlerce uğraşmak, ama beni en rahatlatan şey beyaz sabun çok iyi geliyo bana, tabi çok kurutuyo bu yüzden hemen arkasından su bazlı kremlerle sıvıyorum kendimi mis gibi oluyo

Yok leke kremleri derken 1 tane leke kremi. Bu yapacağım haftada 1 olacak günlük olarakda zaten yüzümü temizleme jeli ile temizleyeceğim

Hangi marka kil kullanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…