- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
- 123
Kızlar biliyorsunuz ki çok sıkılgan bunalımlı biriyim psikolog destegi de alıyorum. Şuan calısıyorum haftaiçi 7 bucuk-7 arası işten cıkınca 3 gün haftaiçi spora gidiyorum. (canım istemesede kendimi zorlayarak) mesleğim ve kariyerim acısından ingilizce öğrenmek istiyorum ama bir yandan bana iyi gelen gitar kursuna gitmek istiyorum ismeğin. Haftasonu erken kalkacak psikolojim olmuyor uyumak istiyorum bu yüzden ismekte haftasonu öğlen gitar kursuna baktım eve cok yakın olmayan yerlerde var otobüsle gidilebilir. İngilizce kursuna bir arkadasım yazılacak yarın haftasonu için galataray üni tesinin kursu daha iyimiş . ama orası için haftasonu 2 günde erken kalkmam gerekir ve cnaım hiçç istemiyor boşa para verip gitmemekten korkuyorum.. bu ingilizce üzerimde bir agırlık. Yada mesleğimle ilgili gitmem gereken baska kurslar da var ama o kadar sıkılıyorum ki hem evde hem de kursa gidesim yok.. cok sıkıcı geliyor haftasonu erken kalkmak hele onu zaten istemem..
ne yapsam bilemedim valla suan bile spora gitmem lazım hala düşünüyorum gitsem mi diye canım hiç istemiyor beraber basladıgım arkadasım saolsun beni tek bıraktı gelmiyor artık..
ne yapsam bilemedim valla suan bile spora gitmem lazım hala düşünüyorum gitsem mi diye canım hiç istemiyor beraber basladıgım arkadasım saolsun beni tek bıraktı gelmiyor artık..