Elbette yazarım, zaten yazmayı da düşünüyordum :)merhabai sizinle hemen hemen aynı durumdayız,benımde dıyetısyen eşliğinde zayıflama hikayem var mart ayında baslamıstım temmuz ayında 62-63 leri gördüm ancak yaz tatili diyeti tamamen bırakma,dıkkat etmeme gbı ev tasıma sıfırdan bır hayat vs gbo sebeplerle eski kıloma neredeyse geri döndüm
Şimdi sıkı bir kararlılıkla, diyete başlamalıyım.
hergün 1 saat rahat yürürüm ama bana en onemlısı beslenme motıvasyonu ve dıyetı bırebır uygulama kafamda bunu sabıtlemem gerek, menülerinizi yemeklerinizi sizin gbı bende 5 günlük yeme planı cıkartıp yapabilir isem benım de ısım cok kolaylaşacak cnku bende yogun tempoda calısıyorum haftaiçi ..yeme saatlerım düzenli saatlerdir genellikle haftasonu kacamaklarım oluyor malesef saat ve yeme mıktatı fazlalasıyr haftasonları..
5 gunluk ne yemekler yaptgınızı yazabılırmısınız
Önümüzdeki haftanın programını yaptım aslında, pazar gününden alışverişimi yapıp hazırlığımı da yapacağım. Biraz yorucu oluyor ama tüm haftayı kurtarmış olmanın rahatlığı da oluyor.merhaba bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum ve bende çalışıyorum
pazar günleri ne yemekler yapıyorsun ?
bunu bende uygulamalıyım 1.5 yaşında oğlum var işten gelince memee diye tutturuyor öyle bunalıyorumki ne yemek yaptırıyor nede yemek yiyebiliyorum
senin sistemini uygulayabilirsem biraz daha psikolojim iyi olacak
Elbette, şahane olurbende katılabilir miyim:)
Ya arada benim de tutmuyor evde 5 yaşında kızım olunca bir de işlerim yoğun olunca pertim çıkıyor yapamıyorum erteliyorum. Ama böyle topik açınca insan kendini daha da sorumlu tutuyor iyi oluyor :)son bi aydir haftalık menü ile zayiflamaya çalışıyorum bazen tutmuyor haftalık menüleri paylaşsak daha iyi olur diye düşünüyorum:)
ben menülerimde şöle yaziyorum.Ya arada benim de tutmuyor evde 5 yaşında kızım olunca bir de işlerim yoğun olunca pertim çıkıyor yapamıyorum erteliyorum. Ama böyle topik açınca insan kendini daha da sorumlu tutuyor iyi oluyor :)
Menü dağılımı miss gibi olmuşben menülerimde şöle yaziyorum.
tavuk et balık bakiyat sebze yemegi oluşuyor.haftada bi gün arayla
mesela bu haftadaki menüm şuydu.
Pzt: tavuk izgara
salı: taze fasulye
çarş annemlerdeyim ( iptal oldu yerine patlıcan türlü yemegi yaptım )
perşembe devami patlıcan türlü yemegi.
cuma bakliyat. ( nohut kuru fasulye yeşil mercimek)
cumartesi et..( içli köfteyi düşünüyorum:)
Pazar gün ise Balık :)
eşinizle ayrı mı?Menü dağılımı miss gibi olmuş
Ben de öyle dağıtmaya çalışıyorum ama bu hafta çok şaştım, cumartesi pazar kızım benimle olmuyor babasıyla oluyor, benim de nerede ne yiyeceğim belli olmuyor o yüzden programlamıyorum, ne yediğime dikkat ederek geçiriyorum haftasonumu :)
Bakliyatları genelde çorba şeklinde tüketmeyi tercih ediyorum çünkü hiç sevmiyorumsadece bulgur ve türevlerini seviyorum
Babasıyla ayrıyız evet :) Şuan ben nişanlıyım yakında nikah vareşinizle ayrı mı?
Yesss 8.takım kaptanıyımsen 8. takımın kaptani miydin:)
hep mutlu ol kaptanim inşallah.Babasıyla ayrıyız evet :) Şuan ben nişanlıyım yakında nikah var
Yesss 8.takım kaptanıyım
Aha neden diskalifiye oldun? :)hep mutlu ol kaptanim inşallah.
bende 4. takımınin çıtır freeyim
diskafiye olduğum için listeye giremiyorum
Üzme kendini, vücut alışmış az yemeye duraksama noktasına gelmiştir, biraz çok kaçırmadan serbest bırakmayı dene, yani şaşırt vücudunu bi de öyle dene..2016 yılında 6. takıma girdim.. ilk olarak
benim saçma sepep yüzünden diskalifiye edildim..
kilom sabit kaldi..
ve takımdan çıktım..
sonra farkinda olmadan tekrar 6. takımına girdim oradada kendi istegimle ayrıldım..
6 ay uzak kaldim ama boş..
bölece 93 kiloya girdim pardon 95 de gördüm..
sonra kilom gitmiyor çok yavaş..
hele insulin direncim var ilaç kullandim dokunduğu için devam edemedim.
neyseki 4. takıma 88 kilo ile girdim. 20 agustostan beri veremiyorum
kilolarimi zora zora 85 e indirdim ..
haftalık menü oluşturdum.
her akşam bi tabak porsiyon yiyecektim.
öle şartlamişim ki..
kasım sonu 80 olmakti ( anasini satayim gitmedi bi kilo ya 83le kalsam oda iyi dicem)
offf 52 kilo olmak istiyorum da bu gidişatinda kendime güven yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?