Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha ama.ne havam olucaktıYapıştır yapıştır kolumuzu kaldırsa bile saysin telefon![]()
Pazartesi olsun bariKendimize gelelim
Yarın başlayalım mı yine? Tatlıya ara verelim
Bazen baya yoruluyoruz birseylerle ugrasincaHahha ama.ne havam olucaktı
Hayaller ve sonuçlar![]()
OlmazPazartesi olsun bari![]()
Baklava yiyeydim bariOlmazo uzar gider varmisin yokmusun ben başlıyorum yarın
![]()
Ye ye bitmez bu iş.. hadi başlayalım hemen birbirimize destek oluruzBaklava yiyeydim bari![]()
Evet demeye korkuyorum şuanYe ye bitmez bu iş.. hadi başlayalım hemen birbirimize destek oluruz![]()
E yemedinmi hiç baklava dahaaaaaa tepsiyimi bitireyim diyosunEvet demeye korkuyorum şuan![]()
Tepsi yok allahtanE yemedinmi hiç baklava dahaaaaaa tepsiyimi bitireyim diyosun![]()
Tamam sen ye sosyalisssstcceeemTepsi yok allahtan![]()
Yaaaaaaaaa senin tiribini yerim bakTamam sen ye sosyalisssstcceeem![]()
Bı baklavaya ortaklığımızi bozuyosunYaaaaaaaaa senin tiribini yerim bak![]()
Ayy çok sevindim canım benim, güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Ben de haziranda gideceğim nasip olursa![]()
Hadi pes peşe olsun bende hastane buldummu cokecegim inşallahSaol canım benim inş. İnş güzel haberleride vereceğiz burda
Amin kuzum çok amin![]()
Gunaaaaydddinnn artık bebişi karnında değil kucaginda olan anneeee çok şükürGünaydın yürüyen kızlar![]()
İyiyim, yeni hayatıma ve meleğime alışmaya çalışıyorumGunaaaaydddinnn artık bebişi karnında değil kucaginda olan anneeee çok şükürnasılsın canimm