- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın konusalım canım ortak belirleyelimKahve __Kokusu bugünlük bu kadar canım. Yeni topic açmayı düşünürsen gelirim. Kimse olmayınca motivasyon düşüyırEki Görüntüle 2907473
Bende rekor kırmış sin diye sevinmiştimAslında bugün yurumustum, gezmeden gec kalkinca saat ve tarih degisti
Toplamadim kac ediyo diye, fotoyu bi yükleyim toplarim
Eki Görüntüle 2907501
Bu da kötü degil benim icin, sokakta yürüdüm geldim. Karnımı içe çeke çeke yürüdüm hem de i p e kBende rekor kırmış sin diye sevinmiştim
Yürüyüş topigi acicaz adını ne koysak emmam fikir verBu da kötü degil benim icin, sokakta yürüdüm geldim. Karnımı içe çeke çeke yürüdüm hem de i p e k
Düşünmem lazımYürüyüş topigi acicaz adını ne koysak emmam fikir ver
Yolda mi gördün kediyi benim sevdiklerim hep kedi hastası zatenDüşünmem lazım
Sabah markete diye çıktım, kedi derdine düştüm, gerek market icinde gerek sokakta (karnımı içime cekerekten ) baya yürüdüm :))
Yolda görmüştüm bi mama alayim diye düşündüm, mama bulmak zor oldu, kedi markete uzakti vs.Yolda mi gördün kediyi benim sevdiklerim hep kedi hastası zaten
Burada da o sıkıntı var maalesef bende görüyorum yolda kedi mama alma yeri çok uzak ekmek versen yemiyor sıpalar kuru diye süt alsan kap bulamıyorsun koyacakYolda görmüştüm bi mama alayim diye düşündüm, mama bulmak zor oldu, kedi markete uzakti vs.
Kedi aşkınaa
Çok tatlışın şen de yaa uuuu miyavBurada da o sıkıntı var maalesef bende görüyorum yolda kedi mama alma yeri çok uzak ekmek versen yemiyor sıpalar kuru diye süt alsan kap bulamıyorsun koyacak
Sende öylesin kuzu bizim apartmanın onunde hep kediler var besliyoruz, yemeklerden veriyoruz onlar aç kalmıyor yiyeceklerde çöpe gitmiyor ...Çok tatlışın şen de yaa uuuu miyav
Selamlar ben yurumek istiyorum diyet vs de yapiyor musunuz? Namazlar yavas yavas oturuyor bide yuruyusum beslenmem otursaSende öylesin kuzu bizim apartmanın onunde hep kediler var besliyoruz, yemeklerden veriyoruz onlar aç kalmıyor yiyeceklerde çöpe gitmiyor ...
ben katı bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum canım.Selamlar ben yurumek istiyorum diyet vs de yapiyor musunuz? Namazlar yavas yavas oturuyor bide yuruyusum beslenmem otursa
Nasil peki biraz anlatir misiniz?ben katı bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum canım.