- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Yazıklsr olsun
Aşk olsun dün rakamları bile verdim çok olacağın sinyaliniGayfeyi etikette bulamadım dimek gizlenip yürümüş
Abovvvvvv hiç centilmen değilsiniz . bir kişi bu kız bu kadar yürümüş helal olsun dememiş
kahe geçer tutun onu
4 yaşında teyzesiyastıkla yapalım de bakimkaçç yaşında
sende beni geçme ne ar yani bir güncük
Aşk olsun dün rakamları bile verdim çok olacağın sinyalini
Abovvvvvv hiç centilmen değilsiniz . bir kişi bu kız bu kadar yürümüş helal olsun dememişherkez cemkirmis
maşallah canım ismi ne4 yaşında teyzesi
Geçmiyorum timam bugün sende acuk yürü ama on bini oturarak yapıyorum bensende beni geçme ne ar yani bir güncük
nasıl yaniGeçmiyorum timam bugün sende acuk yürü ama on bini oturarak yapıyorum ben
Geçmiyorum timam bugün sende acuk yürü ama on bini oturarak yapıyorum ben
Oturarak yaparken ne yapıyorsun ayağında horon mu tepiyonGeçmiyorum timam bugün sende acuk yürü ama on bini oturarak yapıyorum ben
Şimdi yurusem kalkıp 15 dakikada 5 binini yaparım hızlı yürüyorum ben kuzu biraznasıl yani
Yok giiii onu telefon algılamıyor hareket diyeOturarak yaparken ne yapıyorsun ayağında horon mu tepiyon
otur o halde ben daha 700 adımdayımŞimdi yurusem kalkıp 15 dakikada 5 binini yaparım hızlı yürüyorum ben kuzu biraz
Akşama kadar tamamlarsınotur o halde ben daha 700 adımdayım
Hadi ben 15 bine düşeyim sen 5 bin daha çik ortada buluşalımotur o halde ben daha 700 adımdayım
yapamam ki kendimi öldürmem lazımHadi ben 15 bine düşeyim sen 5 bin daha çik ortada buluşalımbaşka çözümü yok bunun 15 kusurları yapan kazansın
Günlük 7000 adımdan fazlası zarar verebiliyormuş aman deyim kaş yaparken göz çıkartmayın..Az olsun sağlıklı olsun benimde reglim bitsin eşlik edicem size ağrım çok olduğu için hareketim yavaşlıyor bu dönemlerimde
20 bin adım attım en büyük rekor bu benim yarışmaya katılmışm hırs yaptım acayipGünlük 7000 adımdan fazlası zarar verebiliyormuş aman deyim kaş yaparken göz çıkartmayın..Az olsun sağlıklı olsun benimde reglim bitsin eşlik edicem size ağrım çok olduğu için hareketim yavaşlıyor bu dönemlerimde
kuzu 1,5 yıldır yürüyorum,bu ay hariç firem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?