- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 37
Yok canım 8 saat measafe
Oo baya varmış okadar düşünmemiştim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım 8 saat measafe
Aaa baya uzakta taze transfer olacaksan orada bi yer ayarlayıp kalsamıydınz acabaYok canım 8 saat measafe
Güzel sonuçlar alalım inşallah
Transfere kendi arabamızla gideceğiz nasip olursa. İlk gün kalıp, diğer gün yavaş yavaş geleceğiz canımAaa baya uzakta taze transfer olacaksan orada bi yer ayarlayıp kalsamıydınz acaba
Öyle yapın canım en iyisi.. insallah poztf sonucla döneceksiniz Allah kimsenin emegini boşa cıkarmasınTransfere kendi arabamızla gideceğiz nasip olursa. İlk gün kalıp, diğer gün yavaş yavaş geleceğiz canım
Amin canım.inşallahÖyle yapın canım en iyisi.. insallah poztf sonucla döneceksiniz Allah kimsenin emegini boşa cıkarmasın
Kolay gelsin İnşaallah cobuk dönersiniz. siz olmayınca yürümüyor kimse sanki acık dedikodu yapayımBen bı sure aktif olmayacagm sanırım cokkkk işlerim var hemen taşınmasamda evime gidince halledicek bicok şeyim var bakalım nasıl yapacagm blmiyorum
Aman hergun mutlaka yürüyorum dolaşıyoruz geziyoruz vs
Oooo pireler uçuşuyordur bizim prenses de bu saatlerde
Sen ne kadar yürüdün bakalımOooo pireler uçuşuyordur bizim prenses de bu saatlerde
Utanırım söyleyemem çok az hafta sonları ben yürüyeniyorum eşimden dolayı fırsat olmuyorSen ne kadar yürüdün bakalım
Zaten telafisini yapıyorsun canım. Hergün yürümek şart değilUtanırım söyleyemem çok az hafta sonları ben yürüyeniyorum eşimden dolayı fırsat olmuyor
Evet canım hafta içi benim için güzel oluyor 5 gün yurusuy 2 gün dinlenme..uzun zamandır yürüyorsun galiba senZaten telafisini yapıyorsun canım. Hergün yürümek şart değil
2020 nisandan beri yürüyorum canımEvet canım hafta içi benim için güzel oluyor 5 gün yurusuy 2 gün dinlenme..uzun zamandır yürüyorsun galiba sen
Wuuuuu 1 yılı geçmiş neden başladın canım kilo için mi öyleyse verdin mi benim biraz motivasyona ihtiyacım var galiba2020 nisandan beri yürüyorum canım
Yes bebeğimOooo pireler uçuşuyordur bizim prenses de bu saatlerde
Pazar günleri 3vden hiç çıkmıyorum
Evet kilo için canım. Tedaviden dolayı çok kilo almıştım. 18 kilo verdim. Verdiğim kilodan ziyade incelme daha çok oldu. 46 bedenden 40 bedene düştüm.Wuuuuu 1 yılı geçmiş neden başladın canım kilo için mi öyleyse verdin mi benim biraz motivasyona ihtiyacım var galiba
HarikasınEvet kilo için canım. Tedaviden dolayı çok kilo almıştım. 18 kilo verdim. Verdiğim kilodan ziyade incelme daha çok oldu. 46 bedenden 40 bedene düştüm.
Haklısın gram gram gidiyor ama incelme daha çok oluyor insan vücudunda, şuan 2.5 kilo verdim tartıya bakarsan çok az ama vücuduma baktığımda sanki 4 5 kilo gitmiş gibi .. Allah'ım mujizene kavuştursun bir an önceEvet kilo için canım. Tedaviden dolayı çok kilo almıştım. 18 kilo verdim. Verdiğim kilodan ziyade incelme daha çok oldu. 46 bedenden 40 bedene düştüm.