- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.965
- 598
Eper doktor yürü derse yürürüm minik minikYakında C Capanin Gururu Teyom danda ses çıkmaz ama :)
Insallah minnak adımlara düsünYakında C Capanin Gururu Teyom danda ses çıkmaz ama :)
Yok canm demez sende ztn yurumek istemezsin heemnEper doktor yürü derse yürürüm minik minik
Bizim doktor farklı biraz, genelde yürüyüş öneriyormuş canımYok canm demez sende ztn yurumek istemezsin heemn
Bizim doktor farklı biraz, genelde yürüyüş öneriyormuş canım
Evet canım. Ama ben de dikkat ederim yürümemAa evet duymuştum normal hayatına devam et diyor:)
Doktorunda senin gibiBizim doktor farklı biraz, genelde yürüyüş öneriyormuş canım
Evet canım. Ama ben de dikkat ederim yürümem
Doktorunda senin gibiben her gittgmde soruyorum 10 15 dk abartmadan yürüyebilirsn diyo tam kendime göre bulmusum
Bazı bazıPeki yürüyor musun 10- 15 dk:)))
Şuan da umut var ama korkularım da çok canım. İl dışına gidip gelmek de zor oluyor biraz. Ama sonu iyi olsundaBencede en güzeli :) bu süreç heyecanlıymışta transferden sonrası çok stresliymiş ya
Şuan da umut var ama korkularım da çok canım. İl dışına gidip gelmek de zor oluyor biraz. Ama sonu iyi olsunda
Senin de taze miydi canım? Benim de taze olacak inşallahAa tabi canım zor olur gidip gelmek, birde ilacı kullanırken sürekli görmek istiyordur. Allah kolaylık versin canım,sonu güzel olsun inş
Doktorun aynı sehirde degil mi canımŞuan da umut var ama korkularım da çok canım. İl dışına gidip gelmek de zor oluyor biraz. Ama sonu iyi olsunda
Yok canım 8 saat measafeDoktorun aynı sehirde degil mi canım
Senin de taze miydi canım? Benim de taze olacak inşallah
Güzel sonuçlar alalım inşallahYaaa ne güzel. Evet benimde taze canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?