- 26 Mart 2018
- 28.456
- 127.986
- 598
EvettttttBen olmayınca fazla yürumüyosun tabi fazla gelecek adımların![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvettttttBen olmayınca fazla yürumüyosun tabi fazla gelecek adımların![]()
Neden motivasyonun düsük senin bakayımDikkat et kendine canım, bu ara motive hafif düşük ama yine de iyi diyelim iyi olalım![]()
Hayırdır senin neyin varDikkat et kendine canım, bu ara motive hafif düşük ama yine de iyi diyelim iyi olalım![]()
Neden motivasyonun düsük senin bakayım![]()
Tedavi için gideceğim bu hafta inşallah. O yüzden duygusallık var canlarım. İyi olur inşallahHayırdır senin neyin var![]()
Hakkınızda hayırlısı canımTedavi için gideceğim bu hafta inşallah. O yüzden duygusallık var canlarım. İyi olur inşallah![]()
Aminn canım inşallahHakkınızda hayırlısı canım![]()
Canım benim motivasyonun çok yüksek olsun insallah iyi olacak güzel haberlerle geleceksinTedavi için gideceğim bu hafta inşallah. O yüzden duygusallık var canlarım. İyi olur inşallah![]()
Allah gönlüne göre nasip etsin inş canım teocanTedavi için gideceğim bu hafta inşallah. O yüzden duygusallık var canlarım. İyi olur inşallah![]()
Sağol canım benim isteyen hepimize inşallahAllah gönlüne göre nasip etsin inş canım teocan![]()
2021 olsun bariBen8mde adimlar 2002 o yüzde eklemedim![]()
2025 benim seni gecmisim sosyalimBen8mde adimlar 2002 o yüzde eklemedim![]()
Aynen uygun olmaz artık
Olmadı ama bu