- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Bugün yuruyemedım kuzu arkadaşın evini boyadık yurumekten beter yorgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yuruyemedım kuzu arkadaşın evini boyadık yurumekten beter yorgunum
Sen yeterince kalori harcamışsın kahvemBugün yuruyemedım kuzu arkadaşın evini boyadık yurumekten beter yorgunum
Sorma 4 oda tavanlarla Beraber bir hafta yuruyuse bedel kalorı yakmısımdırSen yeterince kalori harcamışsın kahvem
Et kesecek her yerinSorma 4 oda tavanlarla Beraber bir hafta yuruyuse bedel kalorı yakmısımdır
Kesmez kuzum evımden alıskın benım vücut dun daha duvarları sıldımEt kesecek her yerin
Waaaaaay anasıEki Görüntüle 2865056
Bugün coştum
Waaaaaay anası
AlinteriEki Görüntüle 2865070
Son dakikaya kadar verilen çaba
Sorma kuzu evdeki halimi görsen gülmekten karnın ağrır kızımda benle yürüyeceğim diye koşuyor birbirimize çarpa çarpa yürüyoruz evin içindeAlinteri
Bebe eridi bitti ,biz daha yerimizde sayıyoruzSorma kuzu evdeki halimi görsen gülmekten karnın ağrır kızımda benle yürüyeceğim diye koşuyor birbirimize çarpa çarpa yürüyoruz evin içinde
Kuzu ben spora başladığımda 64,400 geliyordum iki hafta oldu şimdi tartıda 62.900 geliyorum gidiyor sanki yavas yavaş yediklerime çok dikkat ediyorum ekmek makarna pilav bulgur kesinlikle yok 1.300 kolariyi geçmiyorum 2 ay böyle deniycemBebe eridi bitti ,biz daha yerimizde sayıyoruz
Artık duruyo yaa bi yerden sonra gitmiyoKuzu ben spora başladığımda 64,400 geliyordum iki hafta oldu şimdi tartıda 62.900 geliyorum gidiyor sanki yavas yavaş yediklerime çok dikkat ediyorum ekmek makarna pilav bulgur kesinlikle yok 1.300 kolariyi geçmiyorum 2 ay böyle deniycem
Iyiyim canm yatıs durumundaym sen napıyosun