- 28 Haziran 2011
- 61.292
- 154.129
- 898
Yarın sabah olsa herşey bambaşka olsaGelecek tabi ki20 bin yürümemiz şart değil 5bin yürüyelim
Gün doğmadan neler doğar
Her karanlığın bir sbahı vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah olsa herşey bambaşka olsaGelecek tabi ki20 bin yürümemiz şart değil 5bin yürüyelim
Gün doğmadan neler doğar
Her karanlığın bir sbahı vardır
Ben konu açıldığından beri buradayımAman yarabbeeeeem bizim grup burdaymissss komple ya hırkıs girse topigimize
Birde ben niye çagrilmiyorum acebaaa hiiii kenarda otururdum sessizceee
Ruh güzelliği bedende başlar kuzu sen ilk adımları at gerisi gelir inşaallah
Yemek topigine hırsız giremez perim, tüm kk diyetteAman yarabbeeeeem bizim grup burdaymissss komple ya hırkıs girse topigimize
Birde ben niye çagrilmiyorum acebaaa hiiii kenarda otururdum sessizceee
Arada bir sessizlik oluyordu dimek sizzz hayır hayır duymak istemiyoruuuuuumBen konu açıldığından beri buradayım
Seni buraya alamayız
LimyaaYemek topigine hırsız giremez perim, tüm kk diyette
Her şeyin bir nedeni vardır.Güzel günler görmek için bir şeyler yaşanmalıYarın sabah olsa herşey bambaşka olsa
Sana günaydınArada bir sessizlik oluyordu dimek sizzz hayır hayır duymak istemiyoruuuuuum
Hıhhh
Hem çalacak yemek bırakmadık hepsini yedik sonra buraya geldikYemek topigine hırsız giremez perim, tüm kk diyette
Benden çok yürümüşsün rego minik falan diil bu
Süpersin
Aslında çok önce bir gelmistim buraya Sizi denetlemeye ama nebilim hala burda oldugunuzuSana günaydın
Bizim için kocamanBenden çok yürümüşsün rego minik falan diil bu
Sen burayı boşlama koş gel perimLimyaa
hadi canım inanmamBenden çok yürümüşsün rego minik falan diil bu
Bizi bulamazsan buraya gelAslında çok önce bir gelmistim buraya Sizi denetlemeye ama nebilim hala burda oldugunuzu
Dimi yasamazsam kıymet bilemeyiz, her kısın sonu bahar olur elbetHer şeyin bir nedeni vardır.Güzel günler görmek için bir şeyler yaşanmalı
5 defa mutfağa gidip gelmişhadi canım inanmam
Tesekkürler minik adımlarım giderek büyür umarımSüpersin