- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
İyi yapmışsın bebeğim ben de buradakileri yürümesinler diye gazlıyorum aradaKeyfiniz bol olsun
Hee aynen baktım yemek yapmıyok az yürüyeyim dedimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın bebeğim ben de buradakileri yürümesinler diye gazlıyorum aradaKeyfiniz bol olsun
Hee aynen baktım yemek yapmıyok az yürüyeyim dedimdi
Gelmişken ben de paylaşayım bari Eki Görüntüle 2855731
Eki Görüntüle 2855732
Sizin için minik adımlar attım benim güzel ailem
Kilo sorunun yok tabi Yine gece yarıları kokoreç kebap yemiyorsundur inşallah kimseyi yoldan çıkarma. Burda genelde yürüsünler diye gaz verilirİyi yapmışsın bebeğim ben de buradakileri yürümesinler diye gazlıyorum arada
Sen orta halden devam et. Çıkma öyle 20binlere bak bana 1 yılı geçti firem yok 15in üstüne çıkmıyorum o bakimdenÇok boşladım evet
Şuan beş bin yapayım da teomSen orta halden devam et. Çıkma öyle 20binlere bak bana 1 yılı geçti firem yok 15in üstüne çıkmıyorum o bakimden
Yaparsın canımŞuan beş bin yapayım da teom
Iyisin iyi kahvem
Bunun üç katı yurumusumdur kuzu kiraz bahçesinde ağaç tepesinde ama telefon tasiyamadim sen ne zeman basliyonIyisin iyi kahvem
Hadi kalkın yarın yeniden başlıyoruz
H M C Capanin Gururu Teyom ASSOSyal Regen_ M -Murphy Bonus C A N O
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Eki Görüntüle 2855762
alsem
Oturmakla olmaz 5 bin bile olsa yürüyelim
Evet Nevom yürümek lazım ruhuna da iyi geliyor insanınOturmakla olmaz 5 bin bile olsa yürüyelim
Aynen canım cidden kendimi daha iyi hissediyorumEvet Nevom yürümek lazım ruhuna da iyi geliyor insanın
Belki yarın belki yarindan da yakınBunun üç katı yurumusumdur kuzu kiraz bahçesinde ağaç tepesinde ama telefon tasiyamadim sen ne zeman basliyon
Ruhuma da iyi gelecek miHadi kalkın yarın yeniden başlıyoruz
H M C Capanin Gururu Teyom ASSOSyal Regen_ M -Murphy Bonus C A N O
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Eki Görüntüle 2855762
alsem
Gelecek tabi ki20 bin yürümemiz şart değil 5bin yürüyelimRuhuma da iyi gelecek mi
Ruh güzelliği bedende başlar kuzu sen ilk adımları at gerisi gelir inşaallahRuhuma da iyi gelecek mi