- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.965
- 598
Ahaha öyle sandıysan 100bin bekliyorum sendenPeki, benim bunu 80 bin diye okumama ne diyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha öyle sandıysan 100bin bekliyorum sendenPeki, benim bunu 80 bin diye okumama ne diyeceksin
Ayy ben de geleyim mi iyi eğlenceler canım ben de annemlerin bahçeye gideceğimBugün yürürüm kızlar piknik yapacagm disarda orda yürürüm biraz da. Dün hiç yurumedim
Gel gel nisoşum. İstanbul'a gidicem eşimle son pikniklerimi yapayımAyy ben de geleyim mi iyi eğlenceler canım ben de annemlerin bahçeye gideceğim
Romantizmi bozmak olmaz şimdibir piknik fotosu isterizGel gel nisoşum. İstanbul'a gidicem eşimle son pikniklerimi yapayım
Esim resim çekinmekten en çok nefret edenler zumresindeRomantizmi bozmak olmaz şimdibir piknik fotosu isteriz
Yok.. dizel kaliteli takılıyorum canım benLPG var mı canım
100 bin dediğin nedir gülüm, benim gözüm 1 milyonlardaAhaha öyle sandıysan 100bin bekliyorum senden
Hoşgeldin canim yeter dimi
Hoş bulduk canımHoşgeldin canim yeter dimi
Yürüdünmu iyice ben hala yürüyorum gündüz Fazla yuruyemedim rüzgar çıktı.Hoş bulduk canım
Yeter ya evi talan ettim bugun
Vayy heyecan geldi gruba
VaybvayYok.. dizel kaliteli takılıyorum canım ben
Regene arkadaş zorRegen_ regoşum sen minik adımlı beklerken fazla adımlılar geldi
Bitirdinizmi yuruyusunuzu
Huu huu komsular
Kahve __Kokusu
Bonus
HALLEYS
M -Murphy
C Capanin Gururu Teyom
ASSOSyal
Nevreste
Minnosprenses
Şeyyy ben hiç yürümedim gibiBitirdinizmi yuruyusunuzu
Huu huu komsular