- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Yürüme yürüme yorulmussun belli napcaksın yürüyüpYok güzelim hiç yurumemekte acayip oluyor. Bakalım neyse bı yorgunumda sanırım yurumucem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüme yürüme yorulmussun belli napcaksın yürüyüpYok güzelim hiç yurumemekte acayip oluyor. Bakalım neyse bı yorgunumda sanırım yurumucem
UyuyCagm zaten varyaYürüme yürüme yorulmussun belli napcaksın yürüyüp
Dur kaptanımm uyumaa minik adımlarımı paylascamm H M
Ahahah beklentin yükselmedi insallah M -Murphy
Eki Görüntüle 2855074
Sen tatildesin amaTebrik ederim beni geçmişsin :),
Azıcık derkenn halleyimmEki Görüntüle 2855077
Bugün azıcık adımlarımla sizlerleyim kızlar yarın hiç olmayabilir sonraki güne de garanti vermiyorum
Hani bir zamanlar, buraların efsanesi olarak bunun iki katı adımlar atardım ya Regenim işte o yüzden, öyle şeyettimAzıcık derkenn halleyimm
artık o kadar adım atmayı bilimsel kanıtlar doğrultusunda yasakladı sevgili kaptanımız H MHani bir zamanlar, buraların efsanesi olarak bunun iki katı adımlar atardım ya Regenim işte o yüzden, öyle şeyettim
Oooo iyiymiş ya, çok iyi ya peki şimdi efsane olmak için kaç adım atıyoruzartık o kadar adım atmayı bilimsel kanıtlar doğrultusunda yasakladı sevgili kaptanımız H M
Tabi kaptanım gelir daha detaylı anlatr ama 5 bin yeterOooo iyiymiş ya, çok iyi ya peki şimdi efsane olmak için kaç adım atıyoruz
Oooo tamam o zaman, ben 25 bin atarımTabi kaptanım gelir daha detaylı anlatr ama 5 bin yeter
Peki, benim bunu 80 bin diye okumama ne diyeceksinBaşlangıç bu bugün
Araba kilometresiyle karsistindin derim 80 bini yapabilmem için araba hızında olmam lazım .ben 2o bini zor görürümPeki, benim bunu 80 bin diye okumama ne diyeceksin
LPG var mı canımAraba kilometresiyle karsistindin derim 80 bini yapabilmem için araba hızında olmam lazım .ben 2o bini zor görürüm
5bin didiydi, 25 bin diğilOooo tamam o zaman, ben 25 bin atarım