- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Ben sağlıgını dusunuyorum ondan demiyorum kuzum dun ki paylasim beni derinden etkilediBana kimse şahanesin demiyor artık yurumuycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sağlıgını dusunuyorum ondan demiyorum kuzum dun ki paylasim beni derinden etkilediBana kimse şahanesin demiyor artık yurumuycem
Ommmmmmmaaaaayyyyygghhhgghaaaaaat etkiledi demeeeeeBen sağlıgını dusunuyorum ondan demiyorum kuzum dun ki paylasim beni derinden etkiledi
Niye demeyeceğim tahmin ediyorum canım. Ailene gitmiyor musunTamam yurumeyeyim öyleyse
kafam şu sıralar dumanlı benm ya bı degisigim ben kendime gelmem lazim
Hemde cooookkkkOmmmmmmmaaaaayyyyygghhhgghaaaaaat etkiledi demeeeee
O da değil sanırım bugün merkeze gittim kendimi daha kötü hissettim neden acabaNiye demeyeceğim tahmin ediyorum canım. Ailene gitmiyor musun
Kız bu virüs bizde kafa mı bıraktıO da değil sanırım bugün merkeze gittim kendimi daha kötü hissettim neden acaba
Bize ne yaptılar böyle benm kafam bozulmuş ruh halim yrogun bitkin bı tuhafim istee yav
Durum vahim evime gelince köye gelmiş gibi oldum serin sakinnnnKız bu virüs bizde kafa mı bıraktı
rekor bu işte
Bizim ekip rekor üstüne rekor kırıyor
Mesela yarında yürümeyeceğim bugünde sırf 6000 dolsun diye öylesine yaptımrekor bu işte
Benimde 4 bin adım olmustur ama ispatlayamiyorum kaptanm telefonsuz dolastım tüm gün evdeBizim ekip rekor üstüne rekor kırıyor
Öyle bizim 10 bin olurBenimde 4 bin adım olmustur ama ispatlayamiyorum kaptanm telefonsuz dolastım tüm gün evde
Valla sevindim ne yalan söylimmmm ortaklarım çoğaldı hepimize 3 bin 4 bin 5 bin oohMesela yarında yürümeyeceğim bugünde sırf 6000 dolsun diye öylesine yaptım
Sen iyi ol da ben zaten yürüme diyorum kesnlkle dinlen ama Kurt var bizde yaffdBen yürüyemiyorum buna şükretAğrı belime ve bacağıma vurdu.Buna şükredelim
Arada durmak gerekiyor canımValla sevindim ne yalan söylimmmm ortaklarım çoğaldı hepimize 3 bin 4 bin 5 bin ooh
Yürümeden duramsyiz ki ben küçüklüğümden beri yuruyorum daha da oturamam sanırımArada durmak gerekiyor canım