- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.625
- 548
inşallah canım artık havada güzel olunca çıkarım yasak olmadıkcaYavaş yavaş artır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım artık havada güzel olunca çıkarım yasak olmadıkcaYavaş yavaş artır canım
ben ayağa zor kalkıyorum basamak çıkamıyorumAynen minnosum bende otururken çok zorlandım, namaz kilmak acayip zordu. Valla geçmeyecek sandım. Sonra geciyo
Sen çok zorlayıp hızlı mi yürüdün naptın, ağrı kesici sürben ayağa zor kalkıyorum basamak çıkamıyorum
hızlı yürüdüm canım abartısız iki buçuk saat sanki beni tutuyorlarmış bırakmışlarda nere gideceğimi bilmeden adliyenin oradan çarşıya çaşıdan da tekrar yürüyerek döndüm arkadaşıma uğradım işyerine orada dinlendm otobüs durağına bıraktı beniSen çok zorlayıp hızlı mi yürüdün naptın, ağrı kesici sür
Hiç yürümüyorsan öyle olurben ayağa zor kalkıyorum basamak çıkamıyorum
yani işyerinde oturuyorum eve de arabayla gidiyorum günde en fazla 2 bin 3 bin adım atıyorumdur yasaklardan gezemiyorum daHiç yürümüyorsan öyle olur
Ondan minnosum, artık geçmesini bekleyeceksin yada doktora githızlı yürüdüm canım abartısız iki buçuk saat sanki beni tutuyorlarmış bırakmışlarda nere gideceğimi bilmeden adliyenin oradan çarşıya çaşıdan da tekrar yürüyerek döndüm arkadaşıma uğradım işyerine orada dinlendm otobüs durağına bıraktı beni
beklerim canım geçmezse giderimOndan minnosum, artık geçmesini bekleyeceksin yada doktora git
Ooooo gözlerim neler görüyor
Ooooo gözlerim neler görüyor
Harikasın canım
Sen hep şahanesin balımEki Görüntüle 2851981
Benden bukadar
Tamam yurumeyeyim öyleyseSen hep şahanesin balım