- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.965
- 598
Gayet iyi gidiyorsun canım, vücut alıştı sanırım
Demek ondan hep bunlar
Sen bişey biliyordun da o kadar yürüyordun. Bize niye dimedinAhahha zararlı diyooo kadar çok yürümeyinn kızlar
Herkese
Evet
hahahha yürumeyin dedimm ama dinlemedinizSen bişey biliyordun da o kadar yürüyordun. Bize niye dimedin
Kırma bebeğim, bak ben demiyorum. Bilim insanları diyorAyşo burda her gece rekor kırıyordum ben ama
Artık 7500ü geçmek yokAyşo burda her gece rekor kırıyordum ben ama
Beş adım yürüyüp iki adım koşsam demek yetecekKırma bebeğim, bak ben demiyorum. Bilim insanları diyor10 bin adım şeysi pazarlama reklamıymış
Yarın ben yürümeyeceğimArtık 7500ü geçmek yok4400 adım 53 dakika demiş, oysa daha çok oluyor, kaplumbağa hızını mı kast ettiler
Heeeee, evin içinde dolanma deli danalar gibiBeş adım yürüyüp iki adım koşsam demek yetecek
Yürüme dememişler ki, az yürü demişlerYarın ben yürümeyeceğim
Bencede sakinHeeeee, evin içinde dolanma deli danalar gibi
Minnoş kalbimi kandırık yapmıyorsun değil miBencede sakinbir hafta mola versem iyi.olur ayşom
Ben ne dersem oMinnoş kalbimi kandırık yapmıyorsun değil mi
Hadi gene iyisiniz. Benim sayemde bir rakibi ekarte ettinizBen ne dersem oyapmam dediysem yapmam, söz verdiysem yaparım
Sen nirdeydin şimdiye kadarHadi gene iyisiniz. Benim sayemde bir rakibi ekarte ettiniz
Ben hep evdeyim ayolSen nirdeydin şimdiye kadar
Ayşo sen bu topigi nerden keşfettin acabasiHadi gene iyisiniz. Benim sayemde bir rakibi ekarte ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?