Yakaladım hemen sana getirdim nevoşBekleriz canım
Var tabi olmaz mıYakaladım hemen sana getirdim nevoşne tatlısı yapsam diye düşünüyordu pare bence sende tarif vardır MssPARE
Yakaladım hemen sana getirdim nevoşne tatlısı yapsam diye düşünüyordu pare bence sende tarif vardır MssPARE
Allahım heycan yaptım çok ani olduVar tabi olmaz mı
Canım pınar son hafta bu hafta. Sonra kk nin kendi yarışmaları başlayacak. 1 hazirandaAllahım heycan yaptım çok ani oldu
Bundan sonrası olsa tatlılardan sonra ne var belli mi acaba
Bu saatte 6 lı bişeyler gördüm ben saatimde
Akşama nolur bilmem artık
Minikkk kusss nabiyosun bebeisler nasıl
Polenlerle mücadele ediyorum kuzum ya minikleri baya rahatsz ediyorum bence insallah iyilerdirMinikkk kusss nabiyosun bebeisler nasıl
Nabaym uyusammi uyumasammi diye düşünüyorumPolenlerle mücadele ediyorum kuzum ya minikleri baya rahatsz ediyorum bence insallah iyilerdir❤❤ doktor randevumuz uzadı bayram falan girince araya merak ediyorum bende... sen napıyosun her zamanki gibi erkencisin paylastın adımları
Sende de var o zaman alerji... benm kasıntı gözlerde yanma hapsırık hepsi var fenayım bu sene polende fazla sanırımNabaym uyusammi uyumasammi diye düşünüyorumbitkin haldeyim
Benmde yüzüm kavladi kaşınıyor bide her mevsim geçişi böyle oluyor
Biraz var gibi. Yüzüme vuruyor nerdeyse bu durum geçmiyor ne sürsem yüzüm kaşınıyor bide pis pis.Sende de var o zaman alerji... benm kasıntı gözlerde yanma hapsırık hepsi var fenayım bu sene polende fazla sanırım
Bu mevsim gecislerinde alerji ilacı kullan bakalm olacak mı bidahaBiraz var gibi. Yüzüme vuruyor nerdeyse bu durum geçmiyor ne sürsem yüzüm kaşınıyor bide pis pis.
Yok nerde hiç ilaç kullanmadım zeytinyağ sürüyorum az her sene.. bide suyu da yapıyor kuzumBu mevsim gecislerinde alerji ilacı kullan bakalm olacak mı bidaha
Bi kullansan iyi gelecek belki.. suyu nasil oralarınYok nerde hiç ilaç kullanmadım zeytinyağ sürüyorum az her sene.. bide suyu da yapıyor kuzum
Arada yorulman insanı bı gösterge sosyalim
Kireclimi kireçliBi kullansan iyi gelecek belki.. suyu nasil oraların
O da sıkntıKireclimi kireçli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?