Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusmayak mıGaptanım H M geldiğinde yine yazdık diye kızacak bize
yok yok azaltma, sizin sayenizde ben de şevkimi kaybetmiyorumBen bu sıra böyle yürürüm.Sınav sonuçları belli olsun azaltabiliirm
Gizli cevher sen şimdiye kadar nirelerdeydinÖle deme teocan, bir adım bir adım iki adım iki adım
Beni nevoş keşfetti yoksa bende bilmiyordum teocan NevresteGizli cevher sen şimdiye kadar nirelerdeydin
Bende sizin sayenizde yürüyorum Sahurda yürümesem bu kadar olmaz:)Belki sahurda derse başlarım:)yok yok azaltma, sizin sayenizde ben de şevkimi kaybetmiyorum
Bende seni her yönden keşfettimBeni nevoş keşfetti yoksa bende bilmiyordum teocan Nevreste
ben de ders çalışıyorum şuandaBende sizin sayenizde yürüyorum Sahurda yürümesem bu kadar olmaz:)Belki sahurda derse başlarım:)
Sınavlar belli olsun ona göre başlayacağımben de ders çalışıyorum şuanda
Bencede nevoş hayatıma bomba gibi giriş olduBende seni her yönden keşfettim
Atarsın cnm inş. bi sıkıntın olmazsa. Bana doktorum 12. Haftadan sonra spora devam edebilirsin dedi. O zamandan beri yürüyüşe devam.Insallah ilerleyen aylarda bu adımları atabilirim
Hamile duası gerçek olur derler, en en kısa zamanda gönlüne göre olsun inşallah canım ve sağlıkla, hayırlısıyla anne olursun inş.sanmam canım. 36 yaşında hala anne olmaya çabalayan biriyim :-(
Oyy kuzum, Allah razı olsunAtarsın cnm inş. bi sıkıntın olmazsa. Bana doktorum 12. Haftadan sonra spora devam edebilirsin dedi. O zamandan beri yürüyüşe devam.
Hamile duası gerçek olur derler, en en kısa zamanda gönlüne göre olsun inşallah canım ve sağlıkla, hayırlısıyla anne olursun inş.
Senin kadar minik olmasada istikrar önemli tabiDimi kaptanımmm benim gibi yapsınlar
Abla aratatil gibi bişey şaka bir yana okumam gerek abla burda çok takılınca kaçıyor ucu bir kaçtane hatim çıkarsam oda yeter bide sağdan soldan aldıklarım anca yetişebiliyorum ama bugün devam inşallahEvva ne tatili 5 bin adımın tatili mi olurmuş
Deme öyle şeylerEvvoş bir haftayı doldurmadan bırakacak gibime geliyore sanki nevoş
Tamam be anladık yok yürüyoz işte