Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusmayak mı
yok yok azaltma, sizin sayenizde ben de şevkimi kaybetmiyorumBen bu sıra böyle yürürüm.Sınav sonuçları belli olsun azaltabiliirm![]()
Gizli cevher sen şimdiye kadar nirelerdeydinÖle deme teocan, bir adım bir adım iki adım iki adım![]()
Beni nevoş keşfetti yoksa bende bilmiyordum teocanGizli cevher sen şimdiye kadar nirelerdeydin![]()
Bende sizin sayenizde yürüyorumyok yok azaltma, sizin sayenizde ben de şevkimi kaybetmiyorum![]()
Bende seni her yönden keşfettim
ben de ders çalışıyorum şuandaBende sizin sayenizde yürüyorumSahurda yürümesem bu kadar olmaz:)Belki sahurda derse başlarım:)
Sınavlar belli olsun ona göre başlayacağımben de ders çalışıyorum şuanda![]()
Bencede nevoş hayatıma bomba gibi giriş olduBende seni her yönden keşfettim![]()
Atarsın cnm inş. bi sıkıntın olmazsa. Bana doktorum 12. Haftadan sonra spora devam edebilirsin dedi. O zamandan beri yürüyüşe devam.Insallah ilerleyen aylarda bu adımları atabilirim![]()
Hamile duası gerçek olur derler, en en kısa zamanda gönlüne göre olsun inşallah canım ve sağlıkla, hayırlısıyla anne olursun inş.sanmam canım. 36 yaşında hala anne olmaya çabalayan biriyim :-(
Oyy kuzum, Allah razı olsunAtarsın cnm inş. bi sıkıntın olmazsa. Bana doktorum 12. Haftadan sonra spora devam edebilirsin dedi. O zamandan beri yürüyüşe devam.
Hamile duası gerçek olur derler, en en kısa zamanda gönlüne göre olsun inşallah canım ve sağlıkla, hayırlısıyla anne olursun inş.![]()
Senin kadar minik olmasada istikrar önemli tabiDimi kaptanımmmbenim gibi yapsınlar
![]()
Abla aratatil gibi bişey
Deme öyle şeylerEvvoş bir haftayı doldurmadan bırakacak gibime geliyore sanki nevoş![]()
Tamam be anladık yok yürüyoz işte