- 11 Nisan 2007
- 84.787
- 493.325
- 1.223
E hani wc yolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka yapıyorum kuzum ben genelde dışarda yürüyorum, evdekini de dans şeklinde yapıyorumBizim ev 100 m2 die mi 15 adım oluyor o nasıl oluyor günde kaç kere tuvalete gidiyorsunuz siz
o çıkmıyor burdaE hani wc yolu
sanmam canım. 36 yaşında hala anne olmaya çabalayan biriyim :-(Sen benden guçükmüsün teo kardeşim bilimde ona göre şey edim
Yaşıtmışız 85 liyim bende.sanmam canım. 36 yaşında hala anne olmaya çabalayan biriyim :-(
Evliliğimiz 6 yılı doldurdu canım, 3 yıldır da uğraşıyoruz.Yaşıtmışız 85 liyim bende.
Ne zamandır bekliyosun?
Evliliğimiz 6 yılı doldurdu canım, 3 yıldır da uğraşıyoruz.
Ilk günler fecahatti bonuscum, yürüyemiyordum bile ama şuan alıştımTövbe est senin bacaklar yamulmadı inş bu ne ya
Yaa gelip 18 e tamamlayasım var nevoşum
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün kuzucugum inş, bu yolda yalnız değilsin allah büyük ❤Evliliğimiz 6 yılı doldurdu canım, 3 yıldır da uğraşıyoruz.
Evvoş bir haftayı doldurmadan bırakacak gibime geliyore sanki nevoşEvva ne tatili 5 bin adımın tatili mi olurmuş
Canım 11 civarı fırsatım oldu.10 bini sahurda yapmıştım.1-1.5 saatte ancak bu kadarYaa gelip 18 e tamamlayasım var nevoşum
Muhtesemsin ❤Canım 11 civarı fırsatım oldu.10 bini sahurda yapmıştım.1-1.5 saatte ancak bu kadar
Hep öyle yapıyorBir daha tatil yokEvvoş bir haftayı doldurmadan bırakacak gibime geliyore sanki nevoş
Sağol canım aynı senin gibiMuhtesemsin ❤
Niyeti yok nevoşumHep öyle yapıyorBir daha tatil yok
Allah hayırlısını nasip etsin ne verirse hayırlısını versin
Allah razı olsun canlarımRabbim tez zamanda yüzünü güldürsün kuzucugum inş, bu yolda yalnız değilsin allah büyük ❤