şaka yapıyorum kuzum ben genelde dışarda yürüyorum, evdekini de dans şeklinde yapıyorumBizim ev 100 m2 die mi 15 adım oluyor o nasıl oluyor günde kaç kere tuvalete gidiyorsunuz siz
o çıkmıyor burdaE hani wc yolu
sanmam canım. 36 yaşında hala anne olmaya çabalayan biriyim :-(Sen benden guçükmüsün teo kardeşim bilimde ona göre şey edim
Yaşıtmışız 85 liyim bende.sanmam canım. 36 yaşında hala anne olmaya çabalayan biriyim :-(
Evliliğimiz 6 yılı doldurdu canım, 3 yıldır da uğraşıyoruz.Yaşıtmışız 85 liyim bende.
Ne zamandır bekliyosun?
Evliliğimiz 6 yılı doldurdu canım, 3 yıldır da uğraşıyoruz.
Ilk günler fecahatti bonuscum, yürüyemiyordum bile ama şuan alıştımTövbe est senin bacaklar yamulmadı inş bu ne ya
Yaa gelip 18 e tamamlayasım var nevoşum
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün kuzucugum inş, bu yolda yalnız değilsin allah büyükEvliliğimiz 6 yılı doldurdu canım, 3 yıldır da uğraşıyoruz.
Evvoş bir haftayı doldurmadan bırakacak gibime geliyore sanki nevoş
Canım 11 civarı fırsatım oldu.10 bini sahurda yapmıştım.1-1.5 saatte ancak bu kadarYaa gelip 18 e tamamlayasım var nevoşum
MuhtesemsinCanım 11 civarı fırsatım oldu.10 bini sahurda yapmıştım.1-1.5 saatte ancak bu kadar
Hep öyle yapıyorEvvoş bir haftayı doldurmadan bırakacak gibime geliyore sanki nevoş
Sağol canım aynı senin gibiMuhtesemsin❤
Allah hayırlısını nasip etsin ne verirse hayırlısını versin
Allah razı olsun canlarımRabbim tez zamanda yüzünü güldürsün kuzucugum inş, bu yolda yalnız değilsin allah büyük❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?