Hiç kilo verdin mi?Beraber ölek
Bilmiyorum nevoş ne olduHiç kilo verdin mi?
İnşaallah öyle olur canımBilmiyorum nevoş ne oldudetoksta bugün 11. Günümdü, dört gün sonra bitsin o zaman bakacağım dukan birası boşuna değildir ınş ben yürüyüşten çok umutluyum aslında, özellikle sıkılaşmak için
Herşey kitabina uygun olsun dedim nevoşumİnşaallah öyle olur canımİyi dayanmışsın tartılmadan:)
Kesin işe yarar canım devam et:)Herşey kitabina uygun olsun dedim nevoşumbir beden incelmek istiyorum
Hiç bırakmayı düşünmüyorum zaten nevoşum, bu yaz bana yollar göründü, istediğim hedefe yaklaştığımı hissediyorum benKesin işe yarar canım devam et:)
Beraber yürüyeceğizHiç bırakmayı düşünmüyorum zaten nevoşum, bu yaz bana yollar göründü, istediğim hedefe yaklaştığımı hissediyorum ben
GünaydınnnnGünaydın kizçeler❤
Sen niye erkencisin annecikGünaydınnnn
Erken yatinca erkende kalkmıs oldumSen niye erkencisin annecik
Iyi yapmışsın canımErken yatinca erkende kalkmıs oldumsiz gecede buralardaymıssınız iyi kalkmıssın sabah yürüyüsü mü var yoksa
Başarılar kuzucum harika geçsin inşGünaydın kizlar bende sınav var bugün az ders çalışacağım sora yürüyeceğim
Ehhehhe tamam o zaman dedim bu güzel adımlar boyle mi atılıyorIyi yapmışsın canımyok hâlâ uyanikla uyku arasindayim yürüyecek halim yok
Sahurda uyumaynca guzel atılıyor cidden.Ehhehhe tamam o zaman dedim bu güzel adımlar boyle mi atılıyor
Başarılar canımmm cok cok güzel gecsinGünaydın kizlar bende sınav var bugün az ders çalışacağım sora yürüyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?