• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Arkadaşlarım vardı bugün misafir. dışarıda da yürüdüm az şimdi zumba yaptım son rutuşlerden sora yürüyüşüm bitiyor.:halay:
Çok hareketli bı zumba iyi terletiyor.

Screenshot_2021-03-20-19-17-15-308_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Bu kadarlık yeter biraz test cozecegm ayağım alışsın 10 bine yükseltecegim sonra inşallah.

Bundan sonra 10 bin altı olmasın🤩🤭
Ben gece atarım biraz daha yürürüm belki🤭
Yok alıştım buna
Yavaş yavaş arttiriyorum inşallah ayaklarım ağrıyor yoksa.. bı hafta böyle gitsin sora yukseltirim inşallah 😍 yürürsün sennn bnm bugun pil bitti evi de derle topla hazırlık yap yoruldum zaten 🙈

Yok alıştım buna
Yavaş yavaş arttiriyorum inşallah ayaklarım ağrıyor yoksa.. bı hafta böyle gitsin sora yukseltirim inşallah 😍 yürürsün sennn bnm bugun pil bitti evi de derle topla hazırlık yap yoruldum zaten 🙈
Ben bugün 2 defa çıktım.Kahvaltı öncesi eşimle sonrası annemle🤭Yemeğimi bile akşamdan ayarlıyorum🤣Artık yürümeden duramıyorum🤩
Geldikten sonra diğer işleri hallediyorum.
17 bini geçtim.20 bin yaparım belki🤭Belki gaza gelirsin🤣

Ben bugün 2 defa çıktım.Kahvaltı öncesi eşimle sonrası annemle🤭Yemeğimi bile akşamdan ayarlıyorum🤣Artık yürümeden duramıyorum🤩
Geldikten sonra diğer işleri hallediyorum.
17 bini geçtim.20 bin yaparım belki🤭Belki gaza gelirsin🤣
Yok ya gelemem ya sol ayağım da bağ kopuk ya şuan sızlıyor bide ders çalışıcagm yoğun bı gundu zaten. Alıştıra alıştıra ayağım çok ağrıyor birden yapınca.
Ben teli yanıma almadım bide çoğunda aslında hiç oturamadim 🙈

Yok ya gelemem ya sol ayağım da bağ kopuk ya şuan sızlıyor bide ders çalışıcagm yoğun bı gundu zaten. Alıştıra alıştıra ayağım çok ağrıyor birden yapınca.
Ben teli yanıma almadım bide çoğunda aslında hiç oturamadim 🙈
Tamam canım yine maşaallah artırdın🤩
Bende gece derse bakıyorum🤗🤩

• Muhteşem
Reactions: H M
Kiloma göre bayağı inceldim canım. 65-66civarıyım. Ama görenler çok zayıf duruyorsun diyor. 40 beden gayet rahat oluyor.
Ben kilo veremiyorum.1 aydır diyetteyim ama 1.5 kilo zorla gitti🤭
Baktım veremiyorum,yürüyüp inceleyim diyorum,🤗İnşaallah öyle olur🤭

Back