Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 bin olmuş zatenEki Görüntüle 2805544
Bu kadarlık yeter biraz test cozecegm ayağım alışsın 10 bine yükseltecegim sonra inşallah.
Yok 10 bine alışsın üstüne çıkacagim dedim fıstık ablacım10 bin olmuş zaten
Yok alıştım bunaBundan sonra 10 bin altı olmasın
Ben gece atarım biraz daha yürürüm belki
Ben bugün 2 defa çıktım.Kahvaltı öncesi eşimle sonrası annemleYemeğimi bile akşamdan ayarlıyorumArtık yürümeden duramıyorumYok alıştım buna
Yavaş yavaş arttiriyorum inşallah ayaklarım ağrıyor yoksa.. bı hafta böyle gitsin sora yukseltirim inşallah yürürsün sennn bnm bugun pil bitti evi de derle topla hazırlık yap yoruldum zaten
Yok ya gelemem ya sol ayağım da bağ kopuk ya şuan sızlıyor bide ders çalışıcagm yoğun bı gundu zaten. Alıştıra alıştıra ayağım çok ağrıyor birden yapınca.Ben bugün 2 defa çıktım.Kahvaltı öncesi eşimle sonrası annemleYemeğimi bile akşamdan ayarlıyorumArtık yürümeden duramıyorum
Geldikten sonra diğer işleri hallediyorum.
17 bini geçtim.20 bin yaparım belkiBelki gaza gelirsin
Senden feyz aldım çıktım. Yürüdüm geldimHadi canım sen mi
Tamam canım yine maşaallah artırdınYok ya gelemem ya sol ayağım da bağ kopuk ya şuan sızlıyor bide ders çalışıcagm yoğun bı gundu zaten. Alıştıra alıştıra ayağım çok ağrıyor birden yapınca.
Ben teli yanıma almadım bide çoğunda aslında hiç oturamadim
İyi yapmışsınSenden feyz aldım çıktım. Yürüdüm geldim
Kiloma göre bayağı inceldim canım. 65-66civarıyım. Ama görenler çok zayıf duruyorsun diyor. 40 beden gayet rahat oluyor.İyi yapmışsın
Sen bayağıdır yürüyorsun,incelme oluyor mu
Ben kilo veremiyorum.1 aydır diyetteyim ama 1.5 kilo zorla gittiKiloma göre bayağı inceldim canım. 65-66civarıyım. Ama görenler çok zayıf duruyorsun diyor. 40 beden gayet rahat oluyor.
Amann Allah'ım
Valla yine sahalara döneceksin sanırımBugün 2 defa yürümeye çıktım.4 binde evde yürüdüm
Dönüşün muhteşem oldu