İncelerek verirsin..yani yemenede dikkat edersen niye vermeyesin.Arkadaşlar iyi geceler bende bir hafta oldu yürümeye başlayalı 20 dk eliptik bisiklet çeviriyorum günde yaklaşık 10.000 adım atıyorum sormak istediğim bu şekilde kilo verebilir miyim??
Çok teşekkür ederim cevabınız için.evet yediklerime dikkat ediyorum zaten yemek ile aram yok ama yaşım 50 olunca zor veriyorum kiloyuİncelerek verirsin..yani yemenede dikkat edersen niye vermeyesin.
ben 1 yılda 18 kilo verdim canım yürüyüşle. Yediklerime de dikkat ettim ama tamamen az yemedim. 3 aydır da korumadayım.Arkadaşlar iyi geceler bende bir hafta oldu yürümeye başlayalı 20 dk eliptik bisiklet çeviriyorum günde yaklaşık 10.000 adım atıyorum sormak istediğim bu şekilde kilo verebilir miyim??
Süpermiş maşallah. Benim 5-6 kilo fazlam var , yürümeye devam edeceğim rabbimin izni ileben 1 yılda 18 kilo verdim canım yürüyüşle. Yediklerime de dikkat ettim ama tamamen az yemedim. 3 aydır da korumadayım.
İyiyim canım sağol, çok şükür eşim de iyi. Toplarlanıyor yavaş yavaş. Sen nasılsın?Delirtiyor nasılsın canım? Eşin nasıl?
Hem yürüdüm hem test çözdüm telde
Allah daha iyi etsin canimmİyiyim canım sağol, çok şükür eşim de iyi. Toplarlanıyor yavaş yavaş. Sen nasılsın?
Hamd olsun canım. Iyi olmanıza sevindimİyiyim canım sağol, çok şükür eşim de iyi. Toplarlanıyor yavaş yavaş. Sen nasılsın?
Nasilsinnnn huuuu hiç hal hatır yokHamd olsun canım. Iyi olmanıza sevindim
Önceki ile toplayacak mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?