Afiyet olsunKızlar bugünkü skorumbugün aşırı yedim ya çok suçlu hissediyorum 5 tane ekleri gömdüm, çikolata fln da yedim bunun dışında kızımı şimdiden kötü yiyeceklere alıştırcam bu gidişle
Yağmur vardı. Ben de çok yürümedim. Evde ek yapar mıyım bilmiyorumBirazdan yuruyecegm dün yuruyemedim ağrım tuttu basimda felaket.. bugün inşallah yine yuruyeyim biraz.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ben bugün hiç yürümedim
11bin şuan. Takatim olmazsa kalsın bugünlük
Kallsssssinn kalllsinn11bin şuan. Takatim olmazsa kalsın bugünlük
Ben sabah 16bin yaptim 10da Eve dondum11bin şuan. Takatim olmazsa kalsın bugünlük
Nerdesinnn sennnEn son hangi gun paylastim hatirlamiyorum
Saatin fotosunu cekmeyi unuttum zaten
Gerci tel de var ama tum hepsi yok. Atsam mi Yinede
Okul olunca yürümek için çıkamadım.Geliyorlar yemek falan saat ilerliyor.Pazartesi,salı zor olacak bundan sonra
Bura soğuk çik çıkabilirsin sinüzit tutuyor bı yandan bı yandan dersler boynum ağrıyor sanırım ondan. Benm de çok vaktim de yok aslindaOkul olunca yürümek için çıkamadım.Geliyorlar yemek falan saat ilerliyor.Pazartesi,salı zor olacak bundan sonra
Havada bozuk yağmur yağıyor
Sağol canım
Sürekli girmeyinxe gelmiyor bildirimAy Sorma
Takima daliyorum
Bildirim filan gelmeyince veya topic Karsima cikmazsa unutuyorum
İşte vakit olmayınca 5 bin ideal oluyorBura soğuk çik çıkabilirsin sinüzit tutuyor bı yandan bı yandan dersler boynum ağrıyor sanırım ondan. Benm de çok vaktim de yok aslinda
Yapabildiğin kadar insallah ben daha bindeyimİşte vakit olmayınca 5 bin ideal oluyorBende bugün 5 bin yaparsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?