Tamam bende bı ara öyleydim ayy o squaat adami mahvediyor bı yaa hasliyor adamı resmenCanım ben pazartesi tekrar katılacağım inşallah bi squat yaptım 2 gündür basamıyom bacaklarıma
Canisi bende davuk gibiyim merak etme fazla yuruyemiyorumEheheh yok ya şaka yapıyorum canım benimkırk yılda bir kalkıp hareket etmisim sizinle boy ölçüşmek ne mümkün
Cildirircasina haha mesela 7 binHayirli pazarlar, bugün cilginlar gibi yürüyor muyuuuzźzz
Amannnn hepTamam bende bı ara öyleydim ayy o squaat adami mahvediyor bı yaa hasliyor adamı resmen
Bende var salçalı kadınımAmannnn hepMuMu85 in aklına uydum kalça yok bacak yok bende ne işim var squatla sünnet çocukları gibi yürüyom
Ben göbekliyim maalesef dehşetül vahşet bir göbeğim varBende var salçalı kadınım
Haha öyle oluyor acı çok değişik ya ama geçiyor sora.
Mekige başlarken de felaket olutor bı ilk.. ya ilk defa çalışınca fena.. göbeğe çalış öyleyseBen göbekliyim maalesef dehşetül vahşet bir göbeğim var
Aynen yaa alışırım zamanla inşallah. Evet göbek çalışmam lazım şimdilik tek yaptığım plank.Mekige başlarken de felaket olutor bı ilk.. ya ilk defa çalışınca fena.. göbeğe çalış öyleyse
Çok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)yaaa zorlanıyor musun? Hareketler ağırlaştı mı?
Ayy o plank varya off acilae gözümde canlandıAynen yaa alışırım zamanla inşallah. Evet göbek çalışmam lazım şimdilik tek yaptığım plank.
Oyy minnak artık zorluyor demek ya :) yesinlerÇok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)
Çok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)
50 tane yaptım ben 1. gün 50 değil miydi. 50 saniye plank yaptım 20+20+1020 squat mi getirdi seni bu hale
Çok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)
50 tane yaptım ben 1. gün 50 değil miydi. 50 saniye plank yaptım 20+20+10
500 ip atladım
10 bin adım attım
Aynı gün
18:00-23:00 arası
Yoo 20 idi50 tane yaptım ben 1. gün 50 değil miydi. 50 saniye plank yaptım 20+20+10
500 ip atladım
10 bin adım attım
Aynı gün
18:00-23:00 arası
Ben 3 günü toptan yapmışım o zamanYoo 20 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?