Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Yine gayet iyi yapmışsın canim
Ayetel Kürsi dinle yatmadan önce iyi gelir inşallah

evet gelir gerçekten açayım bu akşam
bağımlılık yaptı sayenizde artık duramıyorum. O halde attım kendimi sokağa ama iyi geldi
Yürümen senin için çok iyi oluyordur hamilelikte hem kan daha çok pihtilasiyor kan akışı daha iyi olur en iyisini yapıyorsun tembbeligin sonu yok cidden hamileler şahane yürüyor valla
Delirtiyor gözükmüyor hic?

Burdayım canım, şu an uzaktan çalışmanın sonlanmasının hayal kırıklığını yaşıyorum

Yaa şimdi senin için ne zor olur izin yokmu?
Henüz bilmiyorum. İdari iznim devam ediyordu ama yeni genelgede hamilelere yönelik hiçbir şey yok. işe çağırmasalar iyi. 32den sonra da mecbur izne ayrılacağım gibi gözüküyor. Bu ortamda gidip riske atamam diye düşünüyorum.

Öyle yapman daha iyi olur senin için de canim nabixaksin bu süreç biticekti öyle ya da böyle.. ama artış olursa yine değişiklikle olur giibi

Öyle yapman daha iyi olur senin için de canim nabixaksin bu süreç biticekti öyle ya da böyle.. ama artış olursa yine değişiklikle olur giibi
Öyle canım da, evden çalışma devam etseydi 32’de çalışabilir raporu alıp evden çalışacaktım ben. İznimi doğum sonrasına aktarmak için. 1 hafta bile kardır. Hepi topu 8 hafta iznim var zaten. El kadar bebeği kime bırakıp işe döneyim

Kötü olmuş cidden kıyamam bebise bı hal çaresi olur insalalh canım

Ders çalışmaktan yapıştım koltuğa darlandim darlandim anammm ter içinde kaldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…