Allah razı olsunküsme ya. biz seni seviyoruz.
Ben de diyorum nerde bu kaptanAkşam ders filan çalıştım sora da dersin başında uyumuşum kalkıp yürüyecektim halbuki :bugün 10 bin atacağım dünun telafisi
Şimdi 5 bin yaptım aksamda 5 bin adım atarım.Ben de diyorum nerde bu kaptan
Yürümek zihni açıyor. Yürürken bayağı makale konusu aklıma geliyorŞimdi 5 bin yaptım aksamda 5 bin adım atarım.
Baya ders çalıştım canim geç olunca da uyuya kaldım.
Tembelliğin sonu yok ya ben mecburi çok Okumalarım vardı dünde fazla aktif olamadım.Yürümek zihni açıyor. Yürürken bayağı makale konusu aklıma geliyor
Günaydınnn cAaptaaaanGunaydin kizlar
Pazartesiler güzelHarikayiz bence
Pazartesi sendromumuz yok
İyi yapmışsın gayetGayet iyi kızlar. Benim de 11bin var. Ek yapar mıyım belirsiz
Yine de çok iyi yapmışsın canımEki Görüntüle 2793336
Bugün o kadar saçma bir şey yaşadım ki gece anksiyetem tavan yaptı azıcık. Gebelik sebebiyle rüyalar ve kaygı bozuklukları beni mahvetti zaten. Neyse ben gece çok kötü uyudum sabahın 5inde de uyandım artık geri uyuyamadım.
sonra kahvaltı bitki çayı falan takılmaca derken 10 gibi sakinleşip uyuya kalmışım. 2de uyandım geri
O saatten sonra ancak bu kadar yürüyebildim, evi topla, alışverişe çık, gel yemek yap 8000 olmuş yine sevindim. Bu gece düzgün uyuyum amin
Kızlar akıllı bileklik kullananlar için soruyorum bilhassa. Derin uykumu hep düşük ölçüyor. Gerçekten de çok hafiftir uykum. Gece kaç kez uyanıyorum. Sizlerde nasıl ölçüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?