Bize cazip gözümuze hoş gelen yerler parkurlarGunaydin
Cocuklari bırakıp dışarıda yürüyeceğim. Bir parkur görmüştüm, içimde kaldı orda yürümem lazım
Sen değilsin gaptanımmmmKim yine acabagünaydın canim
Tamm jesim tripli jesimSen değilsin gaptanımmmm
baş harfi A
Küsme küsmeeeBugün de minnoş kalbim kırıldı
Yaa üzülmee, ben dün unuttum atmayı 7200 küsür yürüdüm. Bugünümü de atayım.Kimsecikler kalmadıEki Görüntüle 2780515
En azından tek değilimYaa üzülmee, ben dün unuttum atmayı 7200 küsür yürüdüm. Bugünümü de atayım.Bi senle ben kaldık her gün atan
Ben genelde yürüyorum ya. Bu gruba da motive olmak için katılmıştım. İşe de yaradı. Ama 3-5 hafta önce ne güzel kalabalıktık bi sürü yürüyen kızlar vardı. Yine öyle olalımEn azından tek değilim
Ben de yürüyorum canım. Geçen sene nisandan beri yürüyorum. Rabbim bir aksilik vermezse de devam edeceğim. Bir süre sonra açığa çıkarlar yineBen genelde yürüyorum ya. Bu gruba da motive olmak için katılmıştım. İşe de yaradı. Ama 3-5 hafta önce ne güzel kalabalıktık bi sürü yürüyen kızlar vardı. Yine öyle olalımSenle ben bari pes etmeyelim
Ben genelde yürüyorum ya. Bu gruba da motive olmak için katılmıştım. İşe de yaradı. Ama 3-5 hafta önce ne güzel kalabalıktık bi sürü yürüyen kızlar vardı. Yine öyle olalımSenle ben bari pes etmeyelim
Ben de yürüyorum canım. Geçen sene nisandan beri yürüyorum. Rabbim bir aksilik vermezse de devam edeceğim. Bir süre sonra açığa çıkarlar yine
Bekliyorum kızlar olunca paylasicam inşallah bekleme aşamasındayım dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?