- 5 Ekim 2020
- 13.464
- 35.969
- 548
- 36
hamilelikte kilo durumun nasıl ilerliyor canım. Olur da bir gün hamile kalırsam yürümenin kiloya etkisini merak ediyorum
gayet iyi canım. inşallah öyle tamamlarsın4 kilo aldım şu ana kadar. İlk başlarda aldım onu da. İlk 3 ay 3 kilo aldım. hem hareketsizdim halsizdim. hem de midem bulanıyordu sürekli tost peynir ekmek makarna sağlıksız beslendim.
şimdi dikkat ediyorum yediklerime bakalım. Hedefim 9-10 kilo
İdeal bence4 kilo aldım şu ana kadar. İlk başlarda aldım onu da. İlk 3 ay 3 kilo aldım. hem hareketsizdim halsizdim. hem de midem bulanıyordu sürekli tost peynir ekmek makarna sağlıksız beslendim.
şimdi dikkat ediyorum yediklerime bakalım. Hedefim 9-10 kilo
İdeal bence
Baya beyin egzersizi yapıyorsunuzdur bogazini tutmak için zor.işbundan sonrası biraz yokuş aşağı gidiyor diyorlar gerçekten de iştahım çok açık. Hep tutuyorum kendimi
Baya beyin egzersizi yapıyorsunuzdur bogazini tutmak için zor.iş
Yakın zamanda inşallahS so sorry canım paylaş ki hareketlilik olsun canım.JES de belli yürüyecek artık @-cantanem- biraz daha iyi olmana sevindim canım.
H M kaptanım sen de bizi teftiş et arada
Bugünkü skorum kızlarKilodan bahsedilmiş ben de 26+4 üm 10 gündür anneme geldim gelmeden tartıldığımda +7,5 idim. Ama annemdeki 10 günden sonra tartılmaya korkuyorum benim de hedefim max 13-14 kg ile tamamlamak
Evet öyle oluyorhafta ilerledikçe hedef kilo yükseliyor gerçekçi oluyorsun
Evet öyle oluyorben ilk 3 ay kilo almadım sonra başladım almaya. Bu ara maşallahım var ama sorun etmiyorum arkadaşım 18 gün önce doğum yaptı ve bu kadar sürede aldığı 15 kilonun 10 unu vermiş bile. Ona güvenerekten içimi rahat tutuyorum.
Bi de bu ara nutellaya dadanmasam iyi olacaktıondan da ekstra kilo aldım
Kim yine acabaGünaydın yürüyen güzelleeeeeer
bir kişi var ona küstüm ben
Nasıl istersen kaptanım farketmez topik sizin sayılır
Bize cazip gözümuze hoş gelen yerler parkurlarGunaydin
Cocuklari bırakıp dışarıda yürüyeceğim. Bir parkur görmüştüm, içimde kaldı orda yürümem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?