Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Bende kanamam geçince yürümeye başlamıştım oncekinde herkes yürüme diyordu ama düşük tehlikem yoktu

Son zamanlari hatirliyorum ikisindede. Hic dogmaya niyetleri yoktu 42+5 iken suni sanci icin yatis yapmislardi.
Neyse son donemi cok yurudum sadece. Hicde dedikleri gibi dogum baslamasina yardimci olmadi

Kiz ne hamisler var nasil sporlar yapiyor
Ama cidden hamileler ne kadar adim atsa harika. Ben kendim hatirlamiyorum gerci ne yapiyordum, yuruyor muydum diye.
Ama sizleri gorunce masallah demeden gecmiyorum
Misal ben iki günde bir yoga yapıyorum kendime madalya vericem. Utanmasam başaşağı duruşları da yapacam eskisi gibi ama çocuğun nevri dönmesin diye yapmıyorum

Son zamanlari hatirliyorum ikisindede. Hic dogmaya niyetleri yoktu 42+5 iken suni sanci icin yatis yapmislardi.
Neyse son donemi cok yurudum sadece. Hicde dedikleri gibi dogum baslamasina yardimci olmadi
Seninkilerinde doğacağı yokmuş hesaplama doğrumu ki orda buyuyeceklerdi herhalde senin minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…