- 22 Ağustos 2015
- 29.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.383
- 598
Yok ya o kendini bildi bileli istiyor bu banlanma sebebi olamaz
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya o kendini bildi bileli istiyor bu banlanma sebebi olamaz
Diyorsun himmmmBen biraz erken uyuyorum uyku basıyo malumkaptanlık makamı bölünemeyecek kadar mühim bir müessese. Tek bir başlı bir ve diri olalım derim ben
![]()
Bende kanamam geçince yürümeye başlamıştım oncekinde herkes yürüme diyordu ama düşük tehlikem yoktu
Misal ben iki günde bir yoga yapıyorumKiz ne hamisler var nasil sporlar yapiyor
Ama cidden hamileler ne kadar adim atsa harika. Ben kendim hatirlamiyorum gerci ne yapiyordum, yuruyor muydum diye.
Ama sizleri gorunce masallah demeden gecmiyorum![]()
Seninkilerinde doğacağı yokmuş hesaplama doğrumu ki orda buyuyeceklerdi herhalde senin minnaklar
Son zamanlari hatirliyorum ikisindede. Hic dogmaya niyetleri yoktu 42+5 iken suni sanci icin yatis yapmislardi.
Neyse son donemi cok yurudum sadece. Hicde dedikleri gibi dogum baslamasina yardimci olmadi
Çok ters düz olma bak olanlar oluyorMisal ben iki günde bir yoga yapıyorumkendime madalya vericem. Utanmasam başaşağı duruşları da yapacam eskisi gibi ama çocuğun nevri dönmesin diye yapmıyorum
![]()
Olmam olmamÇok ters düz olma bak olanlar oluyor![]()
Dogru ya.Seninkilerinde doğacağı yokmuş hesaplama doğrumu ki orda buyuyeceklerdi herhalde senin minnaklar![]()
Neymiş bilgilendir biziDogru ya.
Evet dogmaya niyetleri yokmussaka tabi, sebebi baska biseymis.
Minnoşunu yesinlerOlmam olmamminnoş kızım izin vermez zaten
![]()
2. Dogum sonrasi doktorun dedigine gore 10 cm acilsam da rahim doguma hazirlanamiyormus.Neymiş bilgilendir bizi![]()
Takipteyim artıkArada girmek gerekiyor canim o yüzden![]()
Vardır bı sebebleri demekki sagliklica dogmuslar şükür ki canim2. Dogum sonrasi doktorun dedigine gore 10 cm acilsam da rahim doguma hazirlanamiyormus.
Zaten suni sanci filan hic etki etmedi. Onlari bile hissetmedim![]()
Hayırlı oglenler canimGecikmeli günaydınnn![]()
Benim az olacak bugün sanırımbugün hareket varmı
![]()