- 5 Ekim 2020
- 13.474
- 36.002
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o olmaz işte etiketi es geçtim tamam ama sen opcen yoksa bende bsrismam hergun düzenliHayır küstüm ben gönlümü almak istiyorsan her gün öp beni o zaman düşüneceğim![]()
Bi dk ya ibre ne ara bana döndüYok o olmaz işte etiketi es geçtim tamam ama sen opcen yoksa bende bsrismam hergun düzenli![]()
Dicem ben sana dicemmmm gel sen şöyle bir yamacımaNe güzel diyorsun bidaha deeee![]()
Opmicem işteeeee yaaaa Sennn!!!! İbre hep bendeydi artık sende bugünkü ibreyi bozdunBi dk ya ibre ne ara bana döndüben küstüm bennnnn sen öpeceksin yani beni
Tamam tamam hadi barışalımOpmicem işteeeee yaaaa Sennn!!!! İbre hep bendeydi artık sende bugünkü ibreyi bozdun![]()
Kaptan verdin coşkuyu kolonları inlettin
Yok bende kusmedim zaten trip atasim geldi nazım gectigi içinTamam tamam hadi barışalımsevmiyorum ben negatif şeyleri
zaten blöf yaptım sana küsmem ki ben gaptanımmmm
![]()
Sen at trip olsunYok bende kusmedim zaten trip atasim geldi nazım gectigi içinbende sevmem öyle şeyleri
![]()
Yok yav az önce adımlarını attıAiglethe4th gitti. Hamilelerin kaptanı olması lazm ama
Sen at trip olsunöp beni sende hadi
![]()
Burdayim zatenKaptan verdin coşkuyu kolonları inlettinhemen de kaçıyorsun gel iki lafın belini bükelim agshhshs
Aaa kaptanlık değişti miii ben görmedim
Yok yok oda kaptan ya diyet grubundaAaa kaptanlık değişti miii ben görmedim![]()
Yok yok oda kaptan ya diyet grubunda![]()