- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Haftalik yapacagiz dun basladikHaftaya gelsem olur mu kaptanım? Haftalık galiba yarış değil mi ?
Bu hafta biraz yorgunum yatış moduna aldım kendimide![]()
yoruldun misafirlerden dinlen haftaya bol bol yürürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftalik yapacagiz dun basladikHaftaya gelsem olur mu kaptanım? Haftalık galiba yarış değil mi ?
Yaaaaa ben nediyom sen nediyon kaptan kaptana yardim yasakHaftalik yapacagiz dun basladik
yoruldun misafirlerden dinlen haftaya bol bol yürürüz![]()
Tamam kaptan kaptana yasak olabilir baska acidan yardim ederim ortak noktalarimiz varYaaaaa ben nediyom sen nediyon kaptan kaptana yardim yasak![]()
Bende daha baslamaidm ama benim kadar adim atmışsın senden de iyi rakip olurValla 1 haftadır 8 kişi misafir ağırladım enkazın enkazım
Yattığımın kanıtı 1000 adım atmışım
Eki Görüntüle 2725854
Bizim kaptanlar tirtValla 1 haftadır 8 kişi misafir ağırladım enkazın enkazım
Yattığımın kanıtı 1000 adım atmışım
Eki Görüntüle 2725854
Bende daha baslamaidm ama benim kadar adim atmışsın senden de iyi rakip olur![]()
Tamam kaptan kaptana yasak olabilir baska acidan yardim ederim ortak noktalarimiz var![]()
Yaaaa ne 10bini kaptanim burda 20binlerden bahsediyoruz
O bilir benim hem konusup hem kahve icip yurucegimi
Yaaaa ne 10bini kaptanim burda 20binlerden bahsediyoruz![]()
![]()
![]()
Ona yetisemem ki 23 bin adim atti dün
Sen dinlen ozamanAnlaşıldı ben dinleneyimm işte
![]()
Teşekkür ederim
Bence bu durumda sen normal değilsin 35 derkenKiz sen kafayimi yedin aksama ne yapcan sen 35 mi![]()
Kaptanlar böyle olmazki ama ya 1hafta yapmamak demek yeniden hamlamak demekHaftaya gelsem olur mu kaptanım? Haftalık galiba yarış değil mi ?
Dahami üstünü soylemem gerekiyoTeşekkür ederim
Bence bu durumda sen normal değilsin 35 derken
Kaptanlar böyle olmazki ama ya 1hafta yapmamak demek yeniden hamlamak demek![]()
Anldik 1.cisin sen yarin kalkamazsan sorcam ben sanaTamam bugün 1nci benim boşuna yorulmayin dinlenin siz yarın duruma göre sıramı evririm![]()
Anldik 1.cisin sen yarin kalkamazsan sorcam ben sana![]()