- 24 Haziran 2015
- 40.038
- 154.987
- 598
Aynen öyle canımSeninki engelli maraton olur işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımSeninki engelli maraton olur işte![]()
Yarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi![]()
vallaaaa iyi fikirmiş
Anammmmm sen naptin verdigini aliyomusun,aldigini veriyomusunYarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi![]()
Yürüyüş yapanlardan menude mi istesekYarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi![]()
Yürümek iştah açar diye konunun başına büyük harflerle yazmak lazımAnammmmm sen naptin verdigini aliyomusun,aldigini veriyomusun![]()
Terki diyar ederim buralarıYürüyüş yapanlardan menude mi istesek![]()
Bencede bu ne yururken hadi ben kahve iciyomda borek ne yawwwwYürüyüş yapanlardan menude mi istesek![]()
Temizlik yapıyorum 3 bin bile olmadı daha
Neyse ki burda kilo verme yarismasi yokTerki diyar ederim buraları![]()
Kahve demisken kahve yapayim yineBencede bu ne yururken hadi ben kahve iciyomda borek ne yawwww![]()
Aman Allahim neler goruyorumYarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi![]()
Ispanaklı el açmasıBencede bu ne yururken hadi ben kahve iciyomda borek ne yawwww![]()
Kaptanciğim sendemi burdaydinAman Allahim neler goruyorum![]()
Listeden cikarmasaydin keskeAman Allahim neler goruyorum![]()
Çok şükürNeyse ki burda kilo verme yarismasi yok![]()
Deme kız canım çektiIspanaklı el açması![]()
O günlerin acısını çıkarıyorumListeden cikarmasaydin keske
Börekleri götürüyor simdi :)))
Elimde yesil cay var birazdan kahveye gecicemKahve demisken kahve yapayim yine![]()
Yanında çay misss,kalk yap kız nolcakDeme kız canım çekti![]()