Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

H M H M bana adım sayar tavsiye eder misiniz yüklediklerim bir işe yaramıyor sildiö
IMG_20201127_200950.jpg

Varmı yukardakinden ben şuan onu değilde başka kullanıyorum ama bu iyi gibi 🤷

Bisiklet bende istiyorum ya ama bacak kası yapıyormuş doğrumu?
Ben bisikleti yeni aldim Eve ama ogrenci iken hatta 1 sene öncesine kadar bisiklet ile ise gider veya günde 12 km yapardim. Bacak Kasim yok. Ama baldirim kalin ondan mi bilmem.
Hem kas güzel bence. Crossfit de gorunce hayran kaliyordum kadinlarin kasli vucuduna, oyle igrenc degildi.

Ben bisikleti yeni aldim Eve ama ogrenci iken hatta 1 sene öncesine kadar bisiklet ile ise gider veya günde 12 km yapardim. Bacak Kasim yok. Ama baldirim kalin ondan mi bilmem.
Hem kas güzel bence. Crossfit de gorunce hayran kaliyordum kadinlarin kasli vucuduna, oyle igrenc degildi.
Yok ya iğrenç olması için çok fazla çalışılmış olması lazmm ya ben basenliyimde istemem kalin kalmasını oyuzden sordum

Yok ya iğrenç olması için çok fazla çalışılmış olması lazmm ya ben basenliyimde istemem kalin kalmasını oyuzden sordum
Az önce 2 foto Karsilastirdim da. 1 ay önceki ile. Baya fark etmis. Benim acil sezeryan oldu 2.ordan alt Karin. Jelibon cikolata dan da koca basenlerim vardi. Toparlanmis. Adim ve bisiklet disinda bisey yapmiyorum

X