- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Gitmedim bilmiyorumOrtakoy skşk caddelerinden gezilmiyorki biz.oraya her gittiğimizde sadece otururuz
Kadıköy'ü biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmedim bilmiyorumOrtakoy skşk caddelerinden gezilmiyorki biz.oraya her gittiğimizde sadece otururuz
Sağol canımMutfakta büyük oradan başlayıp holleri geziyorumMaşallah ferah ferah geniş evleri severim
Bende yürüyüş sahami atarım bı ara
Kaç olduYoruldum sanki
En iyisini yapıyorsun benim evde 3+1 idare eder seninki kadar olmasa da kar yağınca hiç çıkamam kardan paten kaydirilir anca..Sağol canımMutfakta büyük oradan başlayıp holleri geziyorum
İlkte kendini çok yorma 5 bin yapsan yeterYoruldum sanki
Ben çok çabuk gaza gelen biriyimdirAmaç gaza gelmek
forest i indirdim harika bı uygulama senin gruba yazicam bugün ozlemcim ağaçlarım var bayaBen çok çabuk gaza gelen biriyimdir
Sen kaç yaptınİlkte kendini çok yorma 5 bin yapsan yeter
Ben de bakayım o uygulamaya o zamanforest i indirdim harika bı uygulama senin gruba yazicam bugün ozlemcim ağaçlarım var baya
Çok iyi öğretmenim maşallahBen de bakayım o uygulamaya o zaman
Ben de leslie 30 dk lıklardan yaptım bugün, biraz da koridor boyu yürüdüm 5226 adımdayım şu an. Akşam biraz daha yürürüm artık ne kadar olursa bugünlük
Canım ben bebek gibi hemen hasta oluyorumEn iyisini yapıyorsun benim evde 3+1 idare eder seninki kadar olmasa da kar yağınca hiç çıkamam kardan paten kaydirilir anca..
Evde yürürum ben hep zaten kişlari çetin geçiyor burada
Ben 9 bindeyim şuanSen kaç yaptın
Hepimiz öyleyizBen çok çabuk gaza gelen biriyimdir
MaşallahBen 9 bindeyim şuan
Bebek gibimi ben sinuzitler sağolsun hep destekcimCanım ben bebek gibi hemen hasta oluyorum
Zaten bundan sonra çıkıp yürümem imkansız
Hemen her şekilde yaniBebek gibimi ben sinuzitler sağolsun hep destekcim
Hassassin demekki.. Malatya nasıl soğuk oluyormu çok burası kadar olmaaazHemen her şekilde yani
Oluyor canım ama Aralık,Ocak soğuk diğer zamanlar normalHassassin demekki.. Malatya nasıl soğuk oluyormu çok burası kadar olmaaaz
Yaa ne guzel ablacim valla burda geç bitiyor kışOluyor canım ama Aralık,Ocak soğuk diğer zamanlar normal