- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Biz evi geziyoruz oda neymiş hiç keyifli değilOrtaköy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz evi geziyoruz oda neymiş hiç keyifli değilOrtaköy
Ben şuan salon köyden koridor köye gidiyorum kukrişOrtaköy
Bayıldım masallah
Bende Yatağın bir ucundan diğer ucuna yuvarlaniyorumBen şuan salon köyden koridor köye gidiyorum kukriş
İşte bir alan belirle ve burası benim dersinBayıldım masallah
Ben oyuncaklardan adım atamıyorum ki evin içinde kizlar seriyor çanları nereye isterse
Tamamİşte bir alan belirle ve burası benim dersin
Ohooo hadi kalkBende Yatağın bir ucundan diğer ucuna yuvarlaniyorum
Abla maşallah evin çok güzel ve ferah güle güle oturunİşte bir alan belirle ve burası benim dersin
Dörde kadar kitabımi bitirmeye uğraştımOhooo hadi kalk
Oo ozaman maşallah daha gün bitmedi neden olmasınDörde kadar kitabımi bitirmeye uğraştım
Aman merfemm biz yürümeyelim yetişemeyiz bu arkadaslara zaten strese gireriz bosunbosuna biz tv karsısında bol yemeli aktiviteler yapalım
Bu mevsimlerde çok rüzgar oluyo burda adamı dövüyo resmen. Çıkamam ya. En son pazartesi su kartlı onu doldurmaya belediyeye gittim. Bugün de pazara gitmek lazım da asla gidesim yok. Virüs de sağolsun. Bunlar bizi bıraksın kendileri devam etsin.Aman merfemm biz yürümeyelim yetişemeyiz bu arkadaslara zaten strese gireriz bosunbosuna biz tv karsısında bol yemeli aktiviteler yapalım
Ev değil atletik spor aalonu
Nere lazımNereye yürüyoruz
Aynen kardeş çok haklısınBu mevsimlerde çok rüzgar oluyo burda adamı dövüyo resmen. Çıkamam ya. En son pazartesi su kartlı onu doldurmaya belediyeye gittim. Bugün de pazara gitmek lazım da asla gidesim yok. Virüs de sağolsun. Bunlar bizi bıraksın kendileri devam etsin.
Ortakoy skşk caddelerinden gezilmiyorki biz.oraya her gittiğimizde sadece otururuzBiz evi geziyoruz oda neymiş hiç keyifli değil
Sağol canımAbla maşallah evin çok güzel ve ferah güle güle oturun
Dalga geçmeyin yaEv değil atletik spor aalonu
Maşallah ferah ferah geniş evleri severimDalga geçmeyin ya