succulentaski yarin sabah kosuya niyet ettim. Kizida alacagim yanima. Ne kadar verimli olur bilmem ama baslamis olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
succulentaski yarin sabah kosuya niyet ettim. Kizida alacagim yanima. Ne kadar verimli olur bilmem ama baslamis olurum
9 yasindaKızı derken pusetle mi? Kaç yaşında senin kız?
Benim oğlum 2.5 yaşında geçen hafta sonu babası maç izlesin diye pusetle koşuya çıktım o çok eğlendi ama ben biraz yoruldum
9 yasinda
Zayiflamasi lazim zaten. Fark ettirmeden inceden inceye boyle basliyalim cikiyoruz simdi. Saat 7 olmak uzereHeee o zaman sorun yok alışsın o da hayatın gerçekleriyle yüzleşsin
Zayiflamasi lazim zaten. Fark ettirmeden inceden inceye boyle basliyalim cikiyoruz simdi. Saat 7 olmak uzere
DanimarkaAaa sen nerede yaşıyorsun?
Danimarka
Sabah kara rağmen giyindik çıktık.
Sonra çok üṣüdük döndük
O elleri yerimEki Görüntüle 3420593
Kızlar nabiyotsunuz biz yürüyüş sezonunu açtık bensiz yuruyemessin diyen bebemle yürüyoruz esim olmadiginda ikisiyle de çıkıyorum bugün 5nci günüm bu yaz incelme zamanı
Sabahım guzellesti beeeeEki Görüntüle 3420596
Sana çiçek taze ellerimden
Sabah güneşi bunlarSabahım guzellesti beeee
Pırıl pırılSabah güneşi bunlar
Eki Görüntüle 3420593
Kızlar nabiyotsunuz biz yürüyüş sezonunu açtık bensiz yuruyemessin diyen bebemle yürüyoruz esim olmadiginda ikisiyle de çıkıyorum bugün 5nci günüm bu yaz incelme zamanı
Eki Görüntüle 3420596
Sana çiçek taze ellerimden
Sorma araba itmek te ayri efor oluyor ama idare ediyoruz esim gündüzleri evde bakalım erkenden çıkarım yine inş.Maşallah adam olmuşlar da yürüyüşe çıkıyorlar
Ben yürürken yazıyorumYani bir ara yürüyemiyordum o yüzden yazamıyordum şimdi yürüyorum yine yazamıyorum