Yürümek sana gelmiyor ya çok fazla eritiyorum inceliyorum diye mesaj yoğunluğu oluyor bedeninde sanırımYürüyüşe başladığımdan beri iştahım bir açıldı yok böyle bir şey aman aman diyim ben sana
Benm telefonumda otomatik var önceden yüklemiştim sildim ama pedometre var sanırım onu kullanmistim onceden bı dene bakalım adımları doğru sayıyor mu
Anladımm canımm pedometreyi indirdim bakalım deneyecemEki Görüntüle 3216588
Bendekinin görüntüsü böyle ama ismini bilmiyorum telefonda vardı
Danalar gibi koşuyorum adeta kuzum,ah ah 30binler nerde kaldıASSOSyal deli gibi yürüyordun sende
Yaaa beybim gelmişYürümek sana gelmiyor ya çok fazla eritiyorum inceliyorum diye mesaj yoğunluğu oluyor bedeninde sanırım
Yürüyemesen de gel yanımızaBenm Ramazan öncesi gelenim gidenim var maraştaydi görümcem o arada geliyor gidiyor onla gelen giden oluyor vs. istikrar saglayamam teyom ama geçen ramazanda yurumustum akşamları bundada yürürüm bı aksilik olmazsa arada kaytarsak ta yürüme yapabilirim inşallah bir ozamana gelelimde kismetse
Ben günlük rutinimi yürüdüm. 10bin candırYurudunuz mu
13bin ile Eve geldim. Cocuklar yatinca yurudum, yurudum. Fakat toto devirip dizi izleme olasiligi da var. Tv karsisinda yurume bandina usene bilirim
10.30 da yapmıştım.
Kacda kahvalti yaptin da yeni kahve iciosun
Yürümek sana gelmiyor ya çok fazla eritiyorum inceliyorum diye mesaj yoğunluğu oluyor bedeninde sanırım