- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
Hadi yaa kaptanlara nazar değdi birşeyin yok dimiArtik o eski kaptan yok yus yuvarlak oldum.
10bini bir tik gecersem Oda sadece hastanede attigim adimlar. Eve gelip popo deviriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa kaptanlara nazar değdi birşeyin yok dimiArtik o eski kaptan yok yus yuvarlak oldum.
10bini bir tik gecersem Oda sadece hastanede attigim adimlar. Eve gelip popo deviriyorum
Yok cok sükür. Is+ ev degisikligi. Uzerine yogunluk eklendiHadi yaa kaptanlara nazar değdi birşeyin yok dimi
düşe kalka yürüyordum tabi unutmazsınızSenin yürüyüşlerini hiç unutmuyorum hele ki
Geçmiş olsun canımBen pek iyi değilim aslındaKendime Oyalanacak bir şeyler arıyorumGaptanliktan iflas etti Nevres ablam nasılsın gefmis olsun Malatya daydin geçen senelerde gezdigim kaldığım caddeyi öyle gorunce üzüldüm Rabbim ferahlık versin
Bizde Maraş depreminden beri sallaniyoruz açıkçası pek keyif kalmadı ama şükür diyelim
hosgeldjnBurdayım minikom
Benm Ramazan öncesi gelenim gidenim var maraştaydi görümcem o arada geliyor gidiyor onla gelen giden oluyor vs. istikrar saglayamam teyom ama geçen ramazanda yurumustum akşamları bundada yürürüm bı aksilik olmazsa arada kaytarsak ta yürüme yapabilirim inşallah bir ozamana gelelimde kismetseH M sen de yürüyecek misin
Hoşbuldumhosgeldjn
Rabbim bütün ülkemizi korusun kalanlara selamet güç versin herşey geçici bu dünyada hayırlı ölüm hayir ömür versinGeçmiş olsun canımBen pek iyi değilim aslındaKendime Oyalanacak bir şeyler arıyorum
Ben hemen başlayamam canim misafirlerim var pek zamanım olmuyor siz baslayin arkanizdayimH M nezaman başlıyoruz
Ayy bende regl olduğumu unutmuşum termal taytımı giyip yürüycektim kızımla umarım 10bin adımla tamamlatır benide sıkılmaz arabadaBen hemen başlayamam canim misafirlerim var pek zamanım olmuyor siz baslayin arkanizdayim
Bende iyim şükür daha iyi olacagizYok cok sükür. Is+ ev degisikligi. Uzerine yogunluk eklendi
Birde spor a gelince sira ,tembellik yaptim
Sen nasilsin?
Yaparsın kadınlar yapamayacağı birşey yok 10 bin olmasa da 6 bin yapsan yine iyi regl isen çok yorma kendini ilk gün enerjini çok harcmaAyy bende regl olduğumu unutmuşum termal taytımı giyip yürüycektim kızımla umarım 10bin adımla tamamlatır benide sıkılmaz arabada
Canımmm tamam öyle ederimm o halde kızım çok ağlarsa geçerim eve varmı bildiğin adım sayar uygulaması onu indireyimYaparsın kadınlar yapamayacağı birşey yok 10 bin olmasa da 6 bin yapsan yine iyi regl isen çok yorma kendini ilk gün enerjini çok harcma
Benm telefonumda otomatik var önceden yüklemiştim sildim ama pedometre var sanırım onu kullanmistim onceden bı dene bakalım adımları doğru sayıyor muCanımmm tamam öyle ederimm o halde kızım çok ağlarsa geçerim eve varmı bildiğin adım sayar uygulaması onu indireyim
Canımmm tamam öyle ederimm o halde kızım çok ağlarsa geçerim eve varmı bildiğin adım sayar uygulaması onu indireyim
Ne güzel iste.
Ben bogazli oldugum icin, iste attigim 12-15 bin adim yetmiyor. +10bin daha atmaliyim ki,yesem de almamam icin.
Yakinda senin basliga gelirim