- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.142
- 43
İnşaallah size dua ederimBen farkediyorum artik inceldigimi inşallah 1 ay sonra daha Güzel olacak heycanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah size dua ederimBen farkediyorum artik inceldigimi inşallah 1 ay sonra daha Güzel olacak heycanliyim
İşte yemek.konusunada biraz dikkat etmek lazimİnşaallah size dua ederim
Benim sorunum hareketti onuda hallettim gibi bakalımİşte yemek.konusunada biraz dikkat etmek lazim
İnşallah bende yeme düzeni oturttum şükürBenim sorunum hareketti onuda hallettim gibi bakalım
İnşaallah canımİnşallah bende yeme düzeni oturttum şükür
Gittiği yere kadarSimdi bu adim yarisi 1 haftalik mi sadece ?
Yoksa gittigi yere kadar mi :))
Yürümenin belli günü yok canımSimdi bu adim yarisi 1 haftalik mi sadece ?
Yoksa gittigi yere kadar mi :))
Ama rekabet olduBenim adımaYürümenin belli günü yok canım
Yani alışkanlık edindikten sora bırakılmaz..
Beraber yürüyelim rekabetten ziyade hareket katariz yoksa ben kendimde yürüyordum
Tadı tuzu tabiki birlikte rekabet GüzelAma rekabet olduBenim adıma
Tabi ki 1 yıldır ayda 50 bin yürümedimŞimdi 10 günde 150bin olmuşTadı tuzu tabiki birlikte rekabet Güzel
Ama maksat hareket degilmi
46 bedenden 40 bedene düştüm kilodan daha çok incelme oldu1 ay sonunda Güzel incelicez ama... 2 ay sonra ipipipince ,
Maşallah canim46 bedenden 40 bedene düştüm kilodan daha çok incelme oldu
Kasa dönüştü demekki yağların eriyip. Olsun incelmekte Güzel46 bedenden 40 bedene düştüm kilodan daha çok incelme oldu
Çok iyi oldu ya tatlı rekabet, hep tek yürümek sıkıcıydıTadı tuzu tabiki birlikte rekabet Güzel
Ama maksat hareket degilmi
Aynen canim kesinlikldÇok iyi oldu ya tatlı rekabet, hep tek yürümek sıkıcıydı
Yok ya takimdada hiç katılmadım adım yarışmasına şimdi herkesi geçerim falan ayıp olur diye telefona indirdim onuda beceremedim sanırım elime zikir Matik alıp dolanmam lazımkatil diyorum iste takimdasa yurumuyormuydunki? estağfirullah Rabbim saglik versin ayaklarımıza hep
PekiiYok ya takimdada hiç katılmadım adım yarışmasına şimdi herkesi geçerim falan ayıp olur diye telefona indirdim onuda beceremedim sanırım elime zikir Matik alıp dolanmam lazım
Nasıl otlancaz otun fazlasida zarar biliyosun dimi inekler danalar vsvsvvs hep ot yiyorŞimdi adım sayar işiniz biterse şu soğuk mezeler bölüme gidelim migdemiz bayram etsin demi hepiniz hakettiniz sayenizde bende otlanirim