- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.068
Bogalarin oturup homini homini yediği burç yengeç zatenO tescillendi zaten yemek yemek bizim isimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bogalarin oturup homini homini yediği burç yengeç zatenO tescillendi zaten yemek yemek bizim isimiz
Cok dogru tespitBoğalar su orucu yapar 2 gün
Sonrada acısını çıkarır 2 gündür açtım diye
Onda da sonunculuğa yarışacağız demek kigerçi millet torun topiğine geçecek biz hala hamişlik topiği hayalindeyiz
Zayif bir boğaDüz 60 diyelim
Yüzyılın boğası olarwk evet aşırı aç kalmanın acısı lime lime çıkarCok dogru tespit
Yasasin Yemek Yemek
Aksam yemegi yeriz, yarin aksam yemegi be yicez diye planlarim. Yuksek sesle
Yoo yiyen deSorun yemekte mi sence
Yok Boyum Kisa. 10kilo daha gitseE çok iyi
Sondan birinci ve ikinciler belli oldu yok artık ne torunu.. evrene düzgün mesajlar gönderelimOnda da sonunculuğa yarışacağız demek kigerçi millet torun topiğine geçecek biz hala hamişlik topiği hayalindeyiz
Kız bozukmu torun mesajıSondan birinci ve ikinciler belli oldu yok artık ne torunu.. evrene düzgün mesajlar gönderelim
Sorun yemekte mi sence
Tamam tamamSondan birinci ve ikinciler belli oldu yok artık ne torunu.. evrene düzgün mesajlar gönderelim
Buda bı bakış açısı tabiTabiki yemekte bu kadar lezzetli olmamalıydılar
He yani çucuk olmadan torun olur muKız bozukmu torun mesajı
Çocuğun olunca yorum tombalaga karisicaksin inşallah
EvetttSorun yemekte mi sence
Aslinda ac kalmasakda boyle.Yüzyılın boğası olarwk evet aşırı aç kalmanın acısı lime lime çıkar
Alakası.olmaz mi var.. potansiyel olarak özelliklerini taşıyorsun gökyüzü sana öyle bı enerji veriyorAslinda ac kalmasakda boyle.
Hamile iken bir durum yasadim. Neyseki ozaman hamileyim o yuzden dedim siyrildim isin icinden
Türk firinindan 3tane acma aldik.
Esim birini bana versene dedi diye adami bakislarim ile öldürecektim.
Hormonlar Hormonlar. Yoksa Boga olmak ile alakasi yokk
Burcumuza tas atma lutfenAlakası.olmaz mi var.. potansiyel olarak özelliklerini taşıyorsun gökyüzü sana öyle bı enerji veriyor
Yoksa ben yemek istemiyorum ama yaradılış işte benm suçum yok
Kime atalım kaptanım o bizim maskemizBurcumuza tas atma lutfen
Tarih böyle güçlü bir açıklama görmemiştiAlakası.olmaz mi var.. potansiyel olarak özelliklerini taşıyorsun gökyüzü sana öyle bı enerji veriyor
Yoksa ben yemek istemiyorum ama yaradılış işte benm suçum yok
Astrologunuz konuştu litfenTarih böyle güçlü bir açıklama görmemişti