- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
Aminnnn çok çok aminnn hemdeAyy hadi inşallah sende şiş
Şişelim
En fazla kim şişecek topigimi açarım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn çok çok aminnn hemdeAyy hadi inşallah sende şiş
Şişelim
Soyle bir manyaklik. Baktim 17i gecmisim. Amaan 20 e tamamlayim diyorumÇiçeğim 10-15bin yeterli değil mi? Niye 20 illaki
Hadi hayırlısı olsun canım. Benim de eşimin dna hasar sonucuna göre belli olacak
O zaman yürüyeceğiz mi söz müAminnnn çok çok aminnn hemde
En çok sen şisiceksin malum 3 kişilik dünyaAminnnn çok çok aminnn hemde
Hımm anladımmmmSoyle bir manyaklik. Baktim 17i gecmisim. Amaan 20 e tamamlayim diyorum
Yarin carsida isim var. Onun disinda 30dk yurumeliyim. 15bin zaten normal hedefim.
Ama bazi durumlarda iste yetmiyor
Duygusal açlık işte bende oyleyimAhaha
Sporda inat yapmam
Yapiyor muyum yoksa
Yani düz hesab 25 binle gelmezse neyimmmHımm anladımmmm
Yok o zaman yiyip yiyip oturma topigi olacak lütfenn en cok kilo alana kupasini vercem ben kendime güveniyorum bu konudaO zaman yürüyeceğiz mi söz mü
Yok o zaman yiyip yiyip oturma topigi olacak lütfenn en cok kilo alana kupasini vercem ben kendime güveniyorum bu konuda
Tabikiii ya ben olurum birinci ya sen bizim kızlar dayanamaz yürurler kiloda almazlar onlarSeninle kapışırız bence :)
Kız o nasıl topik öyle. Doğuma vinçle mi. Gidelim. Ozaman da yürüyelim. Bak burda hamişlerimiz ne güzel yürüyorYok o zaman yiyip yiyip oturma topigi olacak lütfenn en cok kilo alana kupasini vercem ben kendime güveniyorum bu konuda
Öyle.olabiler ben sürekli pineklemeyi sevmiyorumTabikiii ya ben olurum birinci ya sen bizim kızlar dayanamaz yürurler kiloda almazlar onlar
Valla ben yaptığım zamanlar çok istekliydim istemsiz yapamamBence siz abartiyorsunuz
Hic istemsizce 25-30 yapmadiniz mi
Ben yapmadım hiç. 21bin yapınca ayağım çok şişti.Bence siz abartiyorsunuz
Hic istemsizce 25-30 yapmadiniz mi
Benm kemiklerim sizliyordu artık 30 binde ama işte yarış hırsBen yapmadım hiç. 21bin yapınca ayağım çok şişti.