- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Öyle degilmiaşkolsunnn
Yaa niye öylesin ki ama..Benim tansiyon yerlerde bugun
Cixxx değil ya alismism sanırım beni sarsmiyor bu tempo.. bide Gülben hani flimde dans ederek mutfakta iş yapıyor ya o şarkıyı dinleyipÖyle degilmi
Bugun bir degisik oldum canim neden anlamdim ellerimde tutmuyo ayaklarim titriyoYaa niye öylesin ki ama..
Bence yuruyus başlı başına spor tüm vücut calisiyor ek spor olarak esneme nefes egzersizi yap çok hafifçe.
Allah Allah üzüldüm yaa eski enerjine dönersin inşallah.. normalde dusermiydi öyle tansiyonun.Bugun bir degisik oldum canim neden anlamdim ellerimde tutmuyo ayaklarim titriyo
Olmaz boylede neyse gecer belki yarinAllah Allah üzüldüm yaa eski enerjine dönersin inşallah.. normalde dusermiydi öyle tansiyonun.
Hiç yorma kendini,sağlığın daha önemli:)Bugun bir degisik oldum canim neden anlamdim ellerimde tutmuyo ayaklarim titriyo
İnşallah geçsinOlmaz boylede neyse gecer belki yarin
Bugun yeterli zaten canim evde kosturmaktan yoruldum sanirim bide küçük surekli pesimde kucagina al deyip durdu gece zaten uyku yok oyuzden olabilirHiç yorma kendini,sağlığın daha önemli:)
Uykusuzluk varsa ondandır inşallah geçerBugun yeterli zaten canim evde kosturmaktan yoruldum sanirim bide küçük surekli pesimde kucagina al deyip durdu gece zaten uyku yok oyuzden olabilir
Olabilir canım:)Bugun yeterli zaten canim evde kosturmaktan yoruldum sanirim bide küçük surekli pesimde kucagina al deyip durdu gece zaten uyku yok oyuzden olabilir
Sağol canımOlabilir canım:)
Allah kolaylık versin
Insallah gecer canimUykusuzluk varsa ondandır inşallah geçer
Öyle bekliyormusunuz ben unutmuşumSağol canım
Keske hemen mesaj atabilsem 21sn neya
Evet ya arka arkaya cevap veremiyoruz yani benÖyle bekliyormusunuz ben unutmuşum
Kiz wcye bile bukadar az sayidaRezillik bu günkü adımım anca bu kadar oldu
Tuvalete telefonla mi gidiyorsunKiz wcye bile bukadar az sayidagitmem ben
Bakkala bı gidip geliyim olmuş bu.. hadi biraz daha dolanRezillik bu günkü adımım anca bu kadar oldu