Yaa olsun gayet iyi bukadar yürümek bile efor istiyor
Sorma zaten o kadar cok efor sarf ediyorum ki evin icinde hareket ediyorum annem bi otursana ne yapiyorsun diyorYaa olsun gayet iyi bukadar yürümek bile efor istiyor
Sen soyleKaç yaptınız bakimm
Benim annem olsa.. yürüyecegine al şu işi de yapiver der..Sorma zaten o kadar cok efor sarf ediyorum ki evin icinde hareket ediyorum annem bi otursana ne yapiyorsun diyor
21Sen soyle
Sen napiyon be
Yazin köye gidiyorlar koye gitmelerini bekliyorum artik belki bende giderim köye ama en azindan alan büyük ordaBenim annem olsa.. yürüyecegine al şu işi de yapiver der..
Evlenmeden önce işe giderken sırf kahvaltiyi hazırlayıp çıkayım diye erkenden kalkıp yürüyüşü yapıp işe gidiyordum..
Annem sabah erkenden yürüyüşe değil şu işi niye yapmıyorsun diyordu yine ozaman çok deli etti benicağggnim annem
Benim hamligim gitti üst bacaklar spordan fenaydı ama smdi öyle degSen napiyon be
Benimde 7500 canim bugun daha yeni oturdum market pazar fırın derken kahve iciyorumBenim daha 1 bile olmadi21 diyorlar
Yazin köye gidiyorlar koye gitmelerini bekliyorum artik belki bende giderim köye ama en azindan alan büyük orda
Mart gelsin yaa marttttt yaz gelsinMartta gitmeyi dusunuyorlar kaldi 4 ay
Kiz dur hele kış gelmeden ne marti ben sevmiyorum yaziMart gelsin yaa marttttt yaz gelsin
Mart da soguk oluyor yaa :))Mart gelsin yaa marttttt yaz gelsin
Yururken arabayla kacirmasinlar diyemiYarın sıramı verebilrm ama hacemat var doktor var çarşıda isim var eşimle bukadar yürümek imkansız.. keza kendisi beni yürürken arabayla takip eden biri
Buranın yazı Güzel sıcak değilKiz dur hele kış gelmeden ne marti ben sevmiyorum yazi
Haha yok yorulmamak içinYururken arabayla kacirmasinlar diyemi
Dedim bende arkandan takip ediyo bide kacirirlar supesimi var icindeHaha yok yorulmamak için
Fazla yurursem yarıda bırakıyor beni