- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Sende iyi atıyorsun ama maşallah..Günaydin
Haftasonu bu kadar cok adimlar atiliyor ise haftaicini düsünemiyorum bile
Ben şu sıralar karlar yağmadan dışarda yuruyeyim de sora zaten cikamicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende iyi atıyorsun ama maşallah..Günaydin
Haftasonu bu kadar cok adimlar atiliyor ise haftaicini düsünemiyorum bile
O gece cekiyo sabah atiyo erken cikiyo siteden ondan canimNirdesinnnn sayı bugün bekliyorum
Bugün geniş alan bulmuşumHarikasınız
Katılıyorum
Sen yaparsın yarın 5 bin eminim o azim istek var..
Harikaaa
Gizli rekabetciler ortaya çıkıyor
Olur sen yeterki 20 bin yap
Vayyy avyyyy evvaaaa nabtin sennn
Vayy bukadar bile Güzel atak..
Olması gereken sınıra gelmişsin olsun çok Güzel
Is saolsun. Anca Ögle molasinda otura biliyorum.Sende iyi atıyorsun ama maşallah..
Ben şu sıralar karlar yağmadan dışarda yuruyeyim de sora zaten cikamicam
Kız akşama kadar yürümeyeceksin değil mi eşim covid biriyle temaslı diye telefonla evde danslı adımlı spor yapacağım bugünBen şimdi çayımı içip cikiyorum yürüyüşe..
Bugün bakalım rakip kim
TeşekkürlerOkadar işinin arasında yine skstirdin 19 u helal olsun
Çikartta ne yaaa cikart neH M beni listeden cikart istersen benim adımlar ertesi gune kaliyor kendim yaparken sorun olmuyordu engel olmayayim burda
Herkes 12 de paylasiyor ya canim ben o saatte olmuyorum sitede :))Çikartta ne yaaa cikart ne
Zaten ertesi gün listeye geciriyo benmi yanlis biliyorum,Herkes 12 de paylasiyor ya canim ben o saatte olmuyorum sitede :))
Zaten cok bir adimda atamiyorum bu aralar sebebini biliyorsun :))
Kimse soylemez zaten canim da farklı saatlerde bildirim olmasin diye demistim:)Zaten ertesi gün listeye geciriyo benmi yanlis biliyorum,
Burda kimse sana bisey soyleyemez soyletmemde
Allahim yarabbimKimse soylemez zaten canim da farklı saatlerde bildirim olmasin diye demistim:)
AA olurmu kaptanım sen kal bildir ben göremedim mi diye dedim öyle kestirmeden aramayı bilmiyorumHerkes 12 de paylasiyor ya canim ben o saatte olmuyorum sitede :))
Zaten cok bir adimda atamiyorum bu aralar sebebini biliyorsun :))
Bugün disardaydim maalesef 1 buçuk saat parkurda yürüdüm diğerleri alış veriş vs baya yoruldumKız akşama kadar yürümeyeceksin değil mi eşim covid biriyle temaslı diye telefonla evde danslı adımlı spor yapacağım bugün