- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde yürüyoruz evin icinde bol bol hareket et :))Benim ilk gunum tam bir felakett Siz ne kadar cok yuruyorsunuz oyle masallah ben kimlerle yarisa girmişim Aslinda bugun hic cikamayacktim ama markete bari gideyim dedim hem eve gelirken dolandim oyle ancak boyle oldu. Insallah yarina diyeyim.Eki Görüntüle 2726175
Bence hic felaket degilBenim ilk gunum tam bir felakett Siz ne kadar cok yuruyorsunuz oyle masallah ben kimlerle yarisa girmişim Aslinda bugun hic cikamayacktim ama markete bari gideyim dedim hem eve gelirken dolandim oyle ancak boyle oldu. Insallah yarina diyeyim.Eki Görüntüle 2726175
O yabancı değil
Hem okuyup hem yuruseydinDers çalışmam lazım içerden kromozomlar dürtüp duruyor , yarışma var kalk yürü diye yeter bu kadar okuyom ben abiii H M Eki Görüntüle 2726202
Benim gibiHem okuyup hem yuruseydin
Onu yapıyorum da yazmayı beceremedimHem okuyup hem yuruseydin
Ona bir cözum bulmamiz gerekiyo ozamanOnu yapıyorum da yazmayı beceremedim
Sen okuyonmu yürürken nasil bir beyniniz var anlamiyorumBenim gibi
Senden güzel bir icat bekliyorum ozamanOna bir cözum bulmamiz gerekiyo ozaman
Telefondan test çözüyorumSen okuyonmu yürürken nasil bir beyniniz var anlamiyorum
Onu bende yapamadım yaOnu yapıyorum da yazmayı beceremedim
BEn yolda gördüm onu bak çektim çaktırmadan böyle geziyorSen okuyonmu yürürken nasil bir beyniniz var anlamiyorum
kız ne yapmışsın sen böyle sen böyle yürürsen ancak sonuncu olmamaya çabalayayım 1. olmam imkansızDers çalışmam lazım içerden kromozomlar dürtüp duruyor , yarışma var kalk yürü diye yeter bu kadar okuyom ben abiii H M Eki Görüntüle 2726202