Haftada kaç gün dumble çalışmalıyım,uzman arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen?

pinhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
129
0
Merhaba,ben 1.5 ve 3 kiloluk dumble'larımla çalışıyorum,kol ve bel egzersizleri yapıyorum,faydasını da görmeye başladım ama haftada kaç günün ideal olacağını bilmediğimden her gün çalışıyorum.Yalnız vücut her gün çalışmaya alışacak ve sürekli isteyecek ya da bir süre sonra bu çalışmalar az gelecek,yeterli olmayacak,daha fazla çalışmam gerekecek diye endişeleniyorum.Bu yüzden arkadaşlar,haftada en çok kaç kere çalışmak sıkılaşmak ve bunu korumak için yeterli olur,her gün yerine 5 gün yeterli midir,aslında bunun ideali nedir,bu konuda uzman arkadaşlara sormak,danışmak istiyorum.Cevap ve yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar,sitede bir kişi bile yardımcı olmayacak mı,fikir vermeyecek mi bana,gerçekten bilginize ihtiyacım var

Muhtemelen illa da uzman olacak dediğin için çekinmiş olabilirler ::)

Her gün çok fazla !! Sakın !! Şimdi benim spor hocam haftada 3 gün diyor... Çünkü fazlasında kalp kasları zorlanabiliyor...

Ki dumble çalışırken -kendi kendine çalışıyorsan - hangi hareketlerin nereni çalıştırdıgını iyice arastır...

Düşün ki benim bile hoca gözetiminde olmama rağmen düzeltmek istediğim yerler var...

Haftada 3 gün agırlık çalış diğer günler pilates ya da yürüyüş yap... Pilates ile -yapiyorsan- ağırlığı aynı güne sakın koyma...

Çok teşekkür ederim ilgilenip bilgi verdiğiniz için,tavsiyelerinize uyacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…